vineri, 29 ianuarie 2016

De ce vegetarian? Documentare excelente despre importanta renuntarii la carne/produse animale

 
 Ma intalnesc frecvent cu intrebari referitoare la vegetarianism si veganism, un stil de viata pe care l-am adoptat inca de la 18 ani (cu intermitente) si pe care il mentin fara abateri in ultima perioada, de mai bine de 8 ani, cu succes. Un subiect pe care l-am expus in carti (Pasi pentru o viata seducatoare), cursuri (Optimizarea dietei) , emisiuni TV si peste 80 de conferinte si articole pe acest blog. Da, imi place vegetarianismul! Mi se pare o forma civilizata de a ne hrani.

    Dar, dincolo de asta, exista motive serioase cu privire la sanatate, expuse in detaliu in cateva documentare excelente.
    Le-am  adunat aici, pentru ca din ce in ce mai multi oameni ma intreaba despre asta.
    Click pe numele din lista pentru a vedea filmul, click pe sageata inapoi pentru a te intoarce la blog.
    EnJOY!

1. Forks over knives - Furculite in loc de cutite
2. Fat, sick and nearly dead - Gras, bolnav si aproape mort
3.Vegan 2015 - The film
4. The Truth About Protein - De unde se obtine proteina in vegetarianism
5. Why Vegan - Lessons From An Animal Scientist - The Vegetarian Society of Hawaii(VSH )
6.Are Humans Designed For Eating Meat? - The Vegetarian Society of Hawaii(VSH - wsh.org))
7. Cel mai important discurs pe care il vei auzi - Gary Yourofski
8. Got the facts on milk - Adevarul despre lapte
9. Calciul si produsele lactate - Dr.Marginean
10.Dieta ideala - Dr. Marginean
11.The Dangerous Truth About Protein
12. Meat The Truth - Global warming
13.Carnism - The Psychology of eating Meat - Dr. Melanie Joy
14.Raw food diet documentary
15.A Diet For All Reasons
16.Specieism - The Movie
17. The Superior Human trailer and movie
18. Vegucated - trailer and the movie
19. Just juice for 60 days

20.Tackling diabetes with a bold new dietary  approach: Neal Barnard at TEDx
21. The mystery of Fast-5 and D.I.E.T

Pentru mai multe detalii despre optimizarea alimentatiei si pentru a beneficia de consiliere in alimentatie si energetica, apeleaza la terapia Soul Healing .

Pentru cei interesati de a cunoaste oameni care se hranesc in mod constient, cu o vasta experienta in diverse domenii ale alimentatiei vegetariene, vegane si pranice, recomandam FESTIVALUL PRANIC IN ROMANIA - 15-19 august 2019In sprijinul temei, oferim si un fragment din cartea Pasi pentru o viata seducatoare:


Alegerile noastre alimentare sunt cartea noastră de vizită în ceea ce privește sănătatea și armonia corpului și psihicului nostru. Întrucât hrana, care este percepută ca materie, are la bază o informație energetică (materia fiind, în esență, ENERGIE), ne putem gândi că tot ceea ce alegem să mâncăm ne dă anumite informații energetice care, ajunse în celulele și în sistemul nostru, se vor transforma in STĂRI. Și, cum toată lumea se află în cautarea STĂRII DE BINE, este firesc să ne punem problema despre cum se poate obține și menține această stare prin alegerile noastre alimentare.                                             
   Din învățăturile unui maestru taoist:                               
   "Mâncarea hotărăște aproape în întregime starea în care ne aflăm. În general, alimentele care lasă resturi acide în corp sunt grele, prea prelucrate, prea sintetizate și dulci: carnea de tot felul, pâinea, patiseria, alcoolul, cafeaua, fructele zaharisite... Alimentele alcaline sunt verzi, proaspete și vii: zarzavaturile și sucurile lor, legumele, fructele, cum ar fi avocado, roșiile, grapefruiturile și lămâile...
E foarte simplu. [..]
Ne întrebăm mereu de ce unii oameni expuși la anumiți microbi nu contactează și boala... Diferența este mediul din interiorul corpului. Vestea bună este că și dacă avem un mediu acid în corp situația poate fi schimbată dacă ne îmbunătățim alimentația și consumăm hrană alcalină, cu un nivel energetic înalt. […] Omul trebuie în primul rând să înțeleagă natura hranei pe care o consumă. Apoi [...] ne vom putea deschide către sursele interioare de energie, care ne ridică și mai mult vibrația.
Atunci când energia din trup scade din cauza hranei pe care o consumăm, suntem predispuși la boală. Când mănânci, hrana este metabolizată și lasă în trup un fel de cenușă. Această cenușă poate avea natură acidă sau alcalină - depinde de hrană. Dacă este alcalină, va fi ușor extrasă din corp, cu puțină energie. Dacă este acidă, este foarte greu ca sistemul circulator si sistemul limfatic să o elimine și rămâne în organe sau țesuturi ca materie solidă - forme cristalizate de joasă vibrație, care creează blocaje și disfuncții la nivelul celulelor. Cu cât mai multe produse secundare acide se adună, cu atât mai acide vor deveni țesuturile și [...] un microb sau un virus tocmai trece pe acolo și își spune: 'Iată un corp pe care trebuie să îl descompun'. Când organismele mor, mediul din corp devine foarte acid și microbii îl devorează rapid."  James Redfield - Secretul Shamballei >>

Cu drag,
CRISTIANA ELTRAYAN

Tel: 0746 165 813
E-mail: eurynome999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA  ELTRAYAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu