joi, 21 ianuarie 2016

Reacții normale de detoxifiere fizica si energetica




Din ce in ce mai multi pacienti imi vorbesc despre diverse stari pe care le experimenteaza in ultima perioada, stari pe care le pun pe seama oboselii sau stress-ului, sau pe seama unor virusi, cand in realitate ele pot fi chiar urmari ale unei detoxifieri fizice sau energetice.
"Bine,bine," zic unii, "dar eu n-am facut nici o detoxifiere fizica sau energetica in ultima perioada!"
Este adevarat ca aceste stari sunt cel mai usor de catalogat atuci cand ai trecut in mod constient printr-un proces de detoxifiere, fie ca urmare a schimbarii alimentatiei (renuntare la carne/zahar/cafea), fie prin utilizarea ceaiurilor si produselor tip detox, fie ca urmare a unei sedinte de terapie energetica.
 Dar ele pot aparea si " din senin", deoarece, la nivel planetar, suntem toti intr-un proces de detoxifiere. Sunt energii in ce in ce mai puternice si mai pure care curg acum in campurile energetice ale planetei si inclusiv in corpurile noatre energetice. Ele vin si "spala" in calea lor tot ce nu este de lumina, tot ce este blocat sau stagnant, tot ce este in plus. Si, in functie de cat de "liber" este sistemul fizic si energetic pe care il intalnesc, reactiile la aceste energii pot fi mai puternice sau imperceptibile. 
Daca pentru multa vreme ai avut o dieta vegetariana, bazata pe hrana usoara si non-toxica, daca ai facut in mod regulat exercitii fizice pentru miscarea energiei in corp (yoga, Tai Chi, Chi Kung, dans etc.), daca ti-ai rezervat timp pentru o detoxifiere emotionala periodica si pentru reprogramarea tiparelor mentale nepotrivite, atunci efectele schimbarilor energetice ale planetei vor fi blande asupra ta si poate vei experimenta din cand in cand efectele de mai jos, dar cu siguranta vei sti ce sa faci...
Daca, in schimb, esti la inceput si poate nu ai prea avut timp de tine in ultimii ani, atunci fie ai noroc sa ai un sistem fizic si energetic care se autoregleaza (dar asta am intalnit mai rar), fie, in cazul in care te confrunti cu reactiile descrise mai jos, poti recurge la cateva din sugestiile de detoxifiere de mai sus :).
Iata cateva posibile reactii tip detox pe care e bine sa le stii pentru a nu fugi la doctor si la cutia cu pastile imediat cum apar. Si, apropo de pastile, nu va recomand inabusirea efectelor unei situatii prin folosirea calmantelor si analgezicelor. Orice disconfort fizic are un mesaj pentru tine si e bine sa cauti cauza lui, caci atunci cand cauza e gasita si inlaturata, disconfortul dispare de la sine. Inlaturarea lui cu analgezice nu face decat sa amane vindecarea....
Dar sa trecem la subiect:
"Reacții normale de detoxifiere
Sucul nediluat, băut în cantitate mare din prima, adică 50-60 ml, poate duce la reacțiile rapide și normale de detox. Eu vă descriu câteva reactții prin care ați putea trece, însă nu uitați că reacțiile pot fi diferite de la persoană la persoană:
  • Dureri foarte mari de cap
  • Stări foarte puternice de moleșeală
  • Stări de vomă
  • Febră ușoară sau mai mare
  • Guturai sau raceală violentă
  • Exces de mucus eliminat prin nas/gură sau fecale
  • Infecții ale sinusurilor, mai bine zis eliminarea mucusului din acele zone.
  • Apariția diverselor erupții, a coșurilor, a urticariei sau a unor pete roșii pe corp care ulterior dispar.
  • Stările hormonale schimbătoare, precum râs-plâns
  • Transpirații reci sau calde
  • Eczemă care ulterior dispare
  • Stări ușor depresive
  • Stări de nervozitate sau pierderea cu ușurinta a răbdării (o noutatate pentru persoanele calme din fire)
  • Senzații ciudate, ca și cum ar avea o greutate in corp.
Toate acestea stări apar în faza inițială, și țin câteva zile sau chiar o săptămână. La alte persoane, starea inițiala poate să nu existe și să apară după câteva zile iar la alții după câteva săptămâni sau luni. Aceste stări ne dau de gol starea de sanatate, mai exact, indică toxicitatea mare din corpul nostru. Sună puțin înfricoșător, însă dacă ne gândim la transformările care se vor întâmpla după această stare de curațare interioară, vom realiza că merita tot efortul.Sursa
 Pentru mai multe detalii, te invit la o sedinta de consiliere .
Pe parcusul schimbarii alimentatiei te pot ajuta si plasturii de detoxifiere pe care i-am recomandat in articolul anterior, care scot din organism toxinele  "responsabile" cu tendinta ta de alege alimente nepotrivite (da, unele alegeri alimentare sunt generate chiar de excesul de toxine din corp!). De asemenea, iti recomand si cursul Optimizarea dietei + cartea Pasi pentru o viata seducatoare, create special pentru a ajuta in astfel de situatii. 
Cu drag,
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu