marți, 19 ianuarie 2016

Cele mai apreciate calitati feminine cf. Elle Magazine


Revista Elle a facut recent un studiu privind calitatile pe care barbatii le apreciaza cel mai mult la o femeie. In sedintele de consiliere si terapie pe care le fac am constatat ca exista de multe ori o discrepanta mare intre ce cred femeile/barbatii ca i-ar placea partenerului/partenerei de cuplu si ceea ce le place cu adevarat...Sigur, ce mai buna cale de a afla este comunicarea in cuplu, dar si genul acesta de studii au un sambure de adevar.
Comentati cu incredere! :)
"Crezi sau nu, sunt cel putin 11 calitati non-fizice pe care orice barbat le cauta in femeia ce va urma sa ii fie alaturi. Suntem siguri ca prietenul tau ar putea enumera mai multe si ar putea confirma faptul ca frumusetea ta, ochii tai mari si buzele senzuale nu sunt cele ce l-au facut sa iti ramana alaturi.

1. O BUNA ASCULTATOARE

Cei mai multi barbati apreciaza o femeie ce poate si asculta. Fara „ti-am spus eu”, fara prelegeri, sfaturi si comentarii de tipul „daca as fi in locul tau as face…”. Simplul si banalul ascultat e tot ceea ce isi doresc cateodata.
Sa le arati ca iti pasa. Oh, si asta implica rabdarea ta si intelegerea ca barbatii au nevoie de timp pentru a-si procesa problemele, inainte de a se deschide si de a le impartasi. „Bine, dragul meu. Oricand esti pregatit sa vorbesti despre asta, sunt aici.” Atat de simplu!

2. O FEMEIE SPONTANA

A fi capabila sa te lasi purtata de val este o caracteristica pe care barbatii o apreciaza cu adevarat la femeia ce le sta alaturi. Majoritatea barbatilor nu ar putea canta de fata cu noi, darar adora sa ne vada pe noi dansand prin casa, fara a incerca sa jucam rolul unei femei perfecte. Chiar daca asta presupune sa te prostesti prin casa. Disimularea nu ii impresioneaza.

3. O BUNA SOFERITA

Chiar daca barbatii se plang de abilitatile, de altfel inexistente in viziunea lor, ale soferitelor, multi si-ar dori ca macar partenera lor sa fie capabila sa nu blocheze o intreaga intersectie. In secret, suntem siguri ca ar fi foarte impresionati de o femeie care sa stie exact cum sa tureze o masina.

4. O FEMEIE IMPLINITA

Femeile carora le place ceea ce fac sunt foarte atragatoare pentru barbatii din jurul lor. Asta inseamna ca ar trebui sa incetezi a te plange de ceea ce nu ai si de a te bucura de ceea ce ai. Nu este vorba sa fii cea mai frumoasa, sa ai cel mai bun job, etc.. Important este sa fii fericita cu ceea ce ai si sa ai un spirit pozitiv. Este vorba de a fi multumita cu tine, de a-ti cunoaste valoarea.

5. O FEMEIE CARE MANANCA

Mancatul sanatos si reducerea alimentelor bogate in calorii este un lucru, insa infometarea si numararea obsesiva a caloriilor este cu totul altul. De vreme ce prima abordare este benefica tie, cea de-a doua nu numai ca nu este, dar pe deasupra este si foarte enervanta pentru cei din jurul tau. Sa fii capabila sa iesi din cand in cand din liniile dietei si sa te bucuri de o felie de pizza, sa vorbesti de mancare dintr-o perspectiva pozitiva este mai mult decat necesar. Arata ca esti increzatoare in tine si ca nu esti o fire superficiala.

6. O BUNA BUCATAREASA

Bunicile noastre obisnuiau sa spuna ca singurul mod de a ajunge la sufletul unui barbat este prin stomac. Iti suna cunoscut? Ei bine, stim ca nu este singura cale, insa aceasta calitate poate cantari mult in ochii pretendentului tau. Barbatii adora o femeie ce poate gati sau o femeie ce ar fi dispusa sa invete sa gateasca. Acesta este momentul in care acel punct traditional din creierul lor este atins si activat, supunandu-te unei analize care sa conchida daca esti sau nu potrivita pentru rolul de sotie. Este un cliseu, insa este si un adevar!

7. O FEMEIE AUTENTICA

Desi fetele puternic schimbate de unghii false, machiaj, extensii, gene false si o lista ce ar putea continua la nesfarsit sunt capabile sa intoarca multe capete si probabil sa primeasca la fel de multe bauturi in baruri, multi barbati afirma ca nu ar putea sa se incurce cu o astfel de femeie pentru mai mult decat o aventura. O femeie autentica, cu calitati si defecte asumate, ce stie sa faca o gluma, ce nu se pierde in oglinda si nu foloseste obsesiv expresii precum ‚OMG!’ si ‚WTF!’ este o femeie cu adevarat atragatoare!

8. O FEMEIA CAre e deschisa la alternative

Fiecare barbat se simte bine stiind ca femeia de langa el este deschisa la negocieri si la a cauta o solutie cu adevarat potrivita pentru ambele tabere. Asadar, acorda atentie si argumentelor expuse de partenerul tau si nu adopta o atitudine ce presupune ca tu sa ai mereu dreptate.

9. O FEMEIE GRIJULIE

E important ca el sa iti cunoasca sentimentele. Dar asta nu inseamna sa ii spui ‚te iubesc’ la fiecare trei cuvinte. Un barbat care te iubeste cu adevarat iti va spune asta o data si o va demonstra de cinci ori. Si asta ar trebui sa faci si tu. Ingrijeste-l cand ii este rau, fa-i o surpriza din cand in cand, asculta-i ingrijorarile, fa tot ce ti-ar placea si tie. Arata-i tot ce vrei sa ii spui. Va cantari mult mai mult in structura relatiei voastre.

10. O FEMEIE CU SIMTUL UMORULUI

Un simt al umorului bine dezvoltat este o calitate pe care barbatul o cauta in femeia cu care planuieste sa se angajeze intr-o relatie serioasa. Aceasta caracteristica da in primul rand dovada de inteligenta. Si in plus, o viata langa o persoana amuzanta nu va fi niciodata o viata plictisitoare.

11. O FEMEIE PUTERNICA

Da, este adevarat ca amandoi va veti simti bine cand, cateodata, el va salva situatia. Dar trebuie sa stie si el ca atunci cand lucrurile se vor complica si tu esti la fel de capabila sa rezolvi o problema. Trebuie sa stie ca sub acea suprafata delicata exista o femeie puternica pe care se poate baza!


Cu drag,
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu