vineri, 17 aprilie 2015

Lectii de energetica pentru copii
               Ieri in timp ce ma relaxam intr-una dintre gradinile mele preferate, am discutat cu o fetita numita Maria, care mi-a cerut sa o invat noi cuvinte in engleza si sa "ne jucam" de-a limba engleza.
Intre timp, dezvoltand aceasta idee in paralel cu programul "Energie in armonie", s-a ajuns la ideea unor lectii de energetica pentru copii, in care sa invete despre importanta alimentatiei si a jocului in natura, despre emotii si cum sa le gestioneze, despre cum sa respire corect si sa se conecteze cu Universul/umnezeu/Ingerii, despre cristale si lucrul cu ele s.a.

Copiii uneori vin la mine cu astfel de sugestii si s-a dovedit o activitate relaxanta, care mi-a amintit cat de mult imi place sa fac asta. In liceu am avut perioade cand primeam copii la lectii de engleza, de placere, iar Maria m-a ajutat sa-mi amintesc o activitate placuta a copilariei mele.

Lectiile de energetica pentru copii sunt un nou mod de a ma pune la dispozitia lor pentru invatare, asa cum am facut-o si in cadrul programului Energie in Armonie, pe care l-am predat in scoli.
Prin urmare, de maine reincep sa predau lectii de energetica pentru copii, in timpul liber, iar cei care au copii pe care vor sa-i instruiasca mai bine in cunoasterea acestor aspecte ma pot contacta la datele de mai jos pentru detalii.


Cu drag, 
Cristiana Dragomir

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu