sâmbătă, 4 aprilie 2015

Avertisment

După publicarea acestei cărți* am primit o serie de întrebări care m-au făcut să văd necesitatea unei completări, căci rămăsese  ceva nespus în alcătuirea ei. Sau poate abia acum a venit timpul să  adaug această completare…
Experiența povestită în această carte este una inedită și - pentru mulți - „extremă”. Este din categoria “don’t try this at home”.
Training-ul la care am luat parte, cuprinzând zece zile și nouă nopți în întuneric absolut și fără hrană fizică (doar cu sucuri e fructe, opțional) este menit să dezvolte puternic simțurile și capacitățile intuitive, să purifice și să vindece organismul și să ne puna în contact cu latura noastră non-fizică.
Participarea la un astfel de proces necesită, totuși, o pregătire armonioasă, care, pentru mine, a constat într-un an de detoxifiere profundă – atât ca dietă cât și ca procese energetice – și câteva luni de hrănire exclusiv vegană înainte de începere.
Asta ca să-mi fie mai ușor…
Pentru alții poate a fost altfel, nu știu, dar așa a fost pentru mine și am simțit să scriu despre asta pentru că am realizat că o astfel de specificație îi ajută pe cei care sunt interesați de subiect.
De asemenea, o importanță vitală într-un astfel e proces îl are facilitatorul/profesorul, care, din punctul meu de vedere, trebuie să aibă experiență și să mențină o anumită stare pe toată durata training-ului, atât pentru el cât și pentru participanți. Inițierea propriu-zisă în domeniul alimentației non-fizice, din surse energetice alternative, poate fi făcută doar de cineva care a practicat asta îndelung (și…cu succes) și care este familiarizat cu stările, gândurile și reacțiile corpului care pot apărea pe parcursul unui astfel de proces.
De aceea, “don’t try this at home” se impune din nou, căci simt să precizez că fără a studia și cerceta domeniul hrănirii alternative, fără o conexiune impecabilă minte-corp și fără un antrenament prealabil în domeniul energetic, o astfel de încercare poate fi riscantă…
De aceea, cartea de față are doar intenția de a povesti despre o experiență și o posibilitate, iar cei care sunt deschiși spre această posibilitate sunt sfătuiți să cerceteze și să se informeze atent pentru a afla cum pot face tranziția (gradat) la o dietă mai ușoară, dar și la o frecvență  mai înaltă.

Căci în final, întreg procesul nu este doar despre a mânca sau a nu mânca – și nu este în nici un caz despre a posti – ci despre modalități de accesare a unei stări mai înalte de conștiință…
Comanda cartea aici si trimite-ne confirmarea si adresa de livrare pe e-mail eurynome999@gmail.com.Primesti cartea in 2-5 zile lucratoare.
Daca nu ai card sau Paypal, iti trimitem pe e-mail contul bancar in care poti achita. Scrie-ne la eurynome999@gmail.com.
Pret 22 lei. Livrare 10 lei.





Cu drag, 
Cristiana Dragomir

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu