marți, 21 aprilie 2015

Ce este împământarea ?Aş dori să vă spun mai multe despre semnificaţia împământării. Ce înseamnă să fii conectat  cu pământul, să fii împământat ? Să fii împământat înseamnă: a fi prezent în corpul tău, fiind capabil să-ţi simţi corpul din interior spre exterior, simţind fluxul vieţii în fiecare parte, din cap până în vârful degetelor de la picioare. Verificaţi pentru voi dacă puteţi experimenta acest flux. Puteţi să vă simţiţi pur şi simplu vârful degetelor de la picioare în acest moment? Degetele de la picioare? Puteţi să simţiţi viaţa in interiorul lor?

A fi împământat înseamnă să-ţi ancorezi lumina ta stelară, lumina sufletului tău, adânc în materie. Partea din lumea materială cea mai apropiată de voi este corpul vostru. Celulele şi moleculele corpului vostru sunt deschise pentru a primi lumina voastră, sufletul vostru. Voi sunteţi soarele pentru propriul vostru corp. Conştiinţa voastră face ca corpul vostru să fie viu şi-l înzestrează cu putere de vindecare, forţă de viaţă şi vitalitate. Ancorarea sufletului în corpul vostru vă dă puterea de a vă îndeplini adevăratele voastre dorinţe în viaţă. Fiţi conştienţi de puterea voastră creatoare. Cu cât mai mult o ancoraţi în corpul vostru, cu atât mai mult sunteţi cu adevărat întrupaţi pe pământ şi creaţi în viaţa voastră schimbările pe care le doriţi de mult timp.
Atunci când sunteţi împământaţi, vă simţiţi clari şi liniştiţi. Sunteţi deschişi la inspiraţia sufletului vostru şi, în acelaşi timp sunteţi conectaţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru în viaţa de zi cu zi. A face puntea de legătură între cosmos şi pământ, simţind acea legătură, este ceea ce înseamnă să fii împământat.

Mulţi dintre voi îşi poartă lumina sufletului lor în jumătatea superioară a corpului, în jurul  inimii şi a capului. Veţi descoperi că este dificil să o lăsaţi să coboare cu adevărat în partea de jos a corpului,în abdomen, gambe şi picioare. Un motiv pentru care acest lucru este greu pentru voi este frica de măreţia voastră. Vă este frică să fiţi îngerul radiant şi stelar care sunteţi şi pentru a face o diferenţă în lume. Această teamă este veche şi rădăcinile ei sunt  mai adânci decât din această viaţă. În trecut, v-aţi încarnat pe pământ de multe ori şi de multe ori v-aţi simţit nedoriţi. Sunteţi cu toţii în procesul de vindecare a acestei vechi dureri.

Am să vă sugerez două modalităţi de împământare şi de a avea sentimentul că sunteţi într-adevăr bineveniţi pe pământ, în măreţia voastră, puterea voastră de creaţie şi divinitatea voastră.
 

Împământaţi-vă prin bucurie

Primul mod este prin bucurie. Voi nu sunteţi obişnuiţi să vă bucuraţi cu adevărat. Să vă bucuraţi de ce? De tot ceea ce puteţi experimenta pe pământ. Corpul vostru vă oferă multe posibilităţi pentru a vă bucura, dar multe dintre acestea au fost considerate păcătoase sau inferioare în cultura voastră. Să vă bucuraţi de mişcările corpului, de mângâierea soarelui pe pielea voastră, de a mânca şi a bea, de atingerea caldă a altuia. Fiind capabili să vă bucuraţi de acest lucru presupune a fi capabili să primiţi cu adevărat. De ce este acest lucru dificil pentru voi?
Multi dintre voi simţiţi că este ceva în neregulă cu voi, că nu sunteţi bine chiar aşa cum sunteţi. Voi credeţi că trebuie să dobândiţi şi să lucraţi din greu pentru a primi recunoaştere şi preţuire. Aceasta este o idee stupidă, văzută din punctul de vedere al naturii. Aţi văzut vreodată un animal sălbatic lucrând din greu pentru a obţine recunoaştere ? Ei bine nu, animalul pur şi simplu este şi are dreptul de a fi de la sine, nu ca ceva ce trebuie să merite. Animalul este capabil să se bucure fără rezerve de soare, hrană, o baie bună, de anotimpurile şi ritmurile naturale ale vieţii.

Sunteţi cu toţii invitaţi  primiţi şi să vă experimentaţi ca fiinţe divine, capabile să primească pentru simplul fapt că sunt ceea ce sunt. Sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de lucrurile simple pe care viaţa într-un corp are să vi le ofere. Primirea pare a fi uşoară, dar nu este. Este nevoie de un nivel profund de iubire de sine, o recunoaştere şi apreciere profundă a cine sunteţi. Îndrăzniţi să ajungeţi la acel nivel de iubire de sine. Alegeţi un moment în fiecare zi, în care să vă întrebaţi ce puteţi face pentru voi acum, ceva care într-adevăr  să vă facă plăcere şi să vă împlinească. Ce simţiţi cu adevărat că vreţi să aveţi sau să faceţi? Atunci faceţi-o. Faceţi-o pentru voi, pentru a vă onora pe voi înşivă şi pentru că sunteţi aici pe pământ pentru a vă bucura.
Când vă bucuraţi cu adevărat,  de orice ar fi, fără a simţi vinovăţie sau ruşine, atunci sunteţi împământaţi. Sunteţi complet prezenţi în momentul acum şi totul este bine. Nu există gânduri legate de trecut sau viitor. Bucuria este a fi în prezent, pe deplin împământaţi.
 

Împământaţi-vă prin creativitate

Există un al doilea mod de a deveni mai ferm conectaţi la pământ, mai împământaţi. Şi anume, prin creativitate. Este ceea pentru ce aţi fost făcuţi. Fiecare om are o dorinţă naturală de a se exprima, de a se manifesta în lume. Acest lucru nu are nimic de-a face cu a dobândi faimă sau succes în societate. Mai degrabă, aceasta are de a face cu găsirea unui mod de a vă exprima care să vă ofere o reală satisfacţie. Poate că creşterea unei familii vă împlineşte profund, sau conducerea unei companii să vă inspire. Poate, într-un fel, îngrijirea animalelor este dorinţa inimii voastre, sau poate fi un tip de exprimare artistică, pe care să o simţiţi naturală pentru voi. Fiecare suflet tânjeşte să se exprime într-un fel. În momentul în care răspundeţi acestei dorinţe, vă simţiţi împliniţi. În momentul în care permiteţi creativităţii interioare naturale să se desfăşoare, veţi simţi "da, acesta sunt eu, acesta este modul în care energia mea vrea să curgă".
În acel moment, sufletul vostru se conectează la inima pământului, inima acestei realităţi. Este important să descoperiţi ce vă doriţi cu adevărat în viaţa voastră şi să faceţi loc fluxului creativ din interiorul vostru. Este ceea ce se întâmplă când esenţa voastră divină atinge pământul şi dobândeşte formă materială.

Acum, aş dori să imprim în voi ideea că ar trebui să fiţi într-adevăr mai respectuoşi cu voi înşivă. Mulţi dintre voi vă suprimaţi impulsul de a face ceea ce vă doreşte inima. Atât de des vă gândiţi la "modul în care ar trebui să vă comportaţi", la ceea ce se aşteaptă de la voi, la sarcinile şi responsabilităţile voastre. În acest fel nu veţi găsi cheia pentru a vă putea desfăşura puterea voastră creatoare. Puterea voastră creatoare vă vorbeşte din pântece, din fondul vostru. Nu este interesată de regulile limitatoare şi de obligaţiile pe care voi le-aţi internalizat. Eliberaţi-vă de asta! Simţiţi izvorul de foc şi pasiune care izvorăşte din pântecele vostru, şi lăsaţi-l să curgă liber. Scântei de lumină îşi vor găsi drumul din pântece, către inima voastră, din interior spre exterior, şi astfel vă veţi exprima în modul vostru propriu, original pe pământ. Veţi vedea că creativitatea voastră îi va atinge şi pe alţii şi astfel le va aduce bucurie şi inspiraţie. Urmarea pasiunii şi dorinţei voastre are un efect mult mai pozitiv asupra lumii decât a face virtuos ceea ce vi s-a spus şi a vă forţa să vă conformaţi limitărilor date de norme  şi structuri.
Este timpul schimbării. Este timpul pentru a fi curajoşi şi a vă asuma riscuri, pentru a auzi vocea inimii voastre şi a acţiona în conformitate cu aceasta în toate domeniile din viaţa voastră. Prin adevărata capitulare la ghidarea inimii voastre, voi vă înfigeţi rădăcinile adânc în pământ, şi începeţi să descoperiţi că viaţa aici este o viaţă cu adevărat valoroasă.
 

Ciclul complet

Primul mod de a vă împământa a fost să vă bucuraţi şi să primiţi. Acesta este un flux de intrare. A doua modalitate este un flux de ieşire: crearea şi dăruirea. Creând din inimă, voi vă dăruiţi pe voi înşivă lumii. A primi şi a dărui, a te bucura şi a crea, fac împreună un ciclu complet. Este un ciclu de vindecare.

Cu cât mai mult îndrăzniţi să vă bucuraţi şi să vă găsiţi vrednici de a primi, cu atât mai mult vă conectaţi cu inspiraţia voastră naturală, energia pe care aveţi menirea să o împărtăşiţi cu această lume. Şi cu cât acest flux de inspiraţie devine mai puternic şi găseşte o formă creativă în lume, cu atât mai mult vă veţi bucura de iubirea şi bucuria care se vor abate asupra voastră pe această cale. Fluxurile dăruirii şi primirii, a creării şi bucuriei, se susţin unul pe celălalt.
Eu, pământul, beneficiez de acest cerc vindecător al primirii şi dăruirii. În acest cerc curgător, dinamic, eu lucrez împreună cu voi. Este dorinţa mea de a hrăni şi stimula puterea voastră divină creatoare, acea strălucire unică din voi. Fiinţele umane care şi-au dezvoltat capacitatea de a se bucura şi de a crea, vor intra în mod natural într-o conexiune diferită cu pământul. Ei vor fi conştienţi de măreţia lor, de natura lor divină şi, din aceste motive foarte uşor de înţeles, ei sunt susţinuţi şi protejaţi de o forţă a Vieţii care conectează toate fiinţele. Experimentarea propriei voastre măreţii merge mână în mână cu un sentiment de micime, realizarea faptului că sunteţi cuprinşi în marea imagine a vieţii care vă susţine. Oamenii care se onorează şi se respectă pe ei înşişi, cooperează în mod natural cu mediul în care trăiesc, cu alţi oameni, cu animalele, plantele, cu toată natura. A vă cunoaşte măreţia merge mână în mână cu recunoaşterea locului pe care-l deţineţi în marele întreg, de aici decurgând şi bucuria pentru partea pe care o jucaţi în el."


Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu