vineri, 27 februarie 2015

Cursuri dezvoltare spirituala(format video pentru acasa) - SUCCESUL CA STIL DE VIATA


The Luscious Lifestyle Program - The English version here:  http://eurynome999.blogspot.ro/2014/06/fit-fabulous-luscious-lifestyle-program.html   

 Daca esti intr-un ritm de viata care nu-ti permite participarea la workshop-uri si intalniri de dezvoltare personala si spirituala, daca activitatile de familie/copiii te tin ocupat/a si totusi ti-ai dori sa stii si sa simti...mai mult, poti face asta urmarind workshop-urile de dezvoltare personala si spirituala chiar la tine acasa, la ora optima pentru tine.
Exact pentru tine si cei ca tine am creat inregistrarile in format mp4 (video) ale cursurilor SUCCESUL CA STIL DE VIATA.
Acest curs te ajuta sa-ti echilibrezi alimentatia si stilul de viata, sa ai claritate in alegerile tale, inveti despre meditatie si cum sa ceri ca sa primesti , te ajuta sa ai relatii mai armonioase cu cei din jur si sa faci alegerile potrivite.
     Ce este programul SUCCESUL CA STIL DE VIATA?
Este un set de 11 workshop-uri care ofera informatii si exercitii ghidate despre armonizare, energizare, stabilirea obiectivelor clare, relatii implinitoare si cai de relaxare...in miscare.
In fiecare workshop este abordata o tema speciala care te ajuta sa intelegi si sa organizezi mai bine aspectele vietii tale, plus solutii simple pentru a fi mai...zen in mijlocul treburilor zilnice. Un set de tehnici care duc la curatare si protectie energetica,cresterea vibratiei personale si a nivelului de optimism si pozitivitate.
     Costul programului este 800 lei, care pot fi achitati integral sau in 2 transe lunare.

CADOU DE SARBATORI(SF. NICOLAE)- 33% discount .PRET SARBATORI: 560 lei (240 lei discount).

Detalii despre facilitator:
Cristiana Eltrayan - Terapeut Holistic& Life Coach
Vezi profil aici:  https://ro.linkedin.com/in/cristianadragomir999

      Aici gasesti testimonialele celor care au urmat cu succes acest program. 
      
Click aici pentru a achita cu Paypal sau scrie-ne si iti trimitem datele contului bancar (mail eurynome999@gmail.com):Acest curs a fost creat in cadrul Embassy of Peace.

       Cu drag,
CRISTIANA ELTRAYAN
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: eltrayan@soulhealing-holistictherapy.com
Youtube:CRISTIANA ELTRAYAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu