duminică, 28 septembrie 2014

TEHNICA DE RECALIBRARE CU 11 BENZI ENERGETICEAsculta TEHNICA DE RECALIBRARE CU 11 BENZI ENERGETICE - INTRO (foloseste casti:

laptopul fara casti sau boxe nu va reda corect sunetul). Recomandam folosirea castilor sau a boxelor e amplificare pentru orice asculti, pentru a percepe corect sunetul.

https://www.youtube.com/watch?v=fBUwulCvIo4&feature=youtu.be


Aceasta este partea introductiva a unui exercitiu puternic de recalibrare energetica.
Prin repetarea exercitiului, iti asiguri un flux constant de energie (Chi) care circula prin tot sistemul tau, prin fiecare element al corpului fizic si prin corpurile energetice.
 
Spre deosebire de alte tehnici, care implica reactivarea (redeschiderea si energizarea) permanenta a centrilor energetici pentru purificarea si amplifiarea energiei, repetarea aestui exercitiu iti antreneaza sistemul sa faca asta constant, fara ca tu sa mai aloci timp special pentru exercitiu, dupa perioada de pratica.

Pentru a comanda exercitiul complet (30 min), scrie-ne la eurynome999@gmail.com ca noi sa-ti livram produsul si sa-ti trimitem contul pentru achitare sau foloseste butonul BOY NOW si spune-ne unde sa ti-l trimitem.

Pret: 50 lei.
Mai multe meditatii si exercitii ghidate gasiti aici .
Multumiri Alex Grey pentru imagine


Cu drag,
Cristiana Dragomir
Terapeut holistic & Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu