vineri, 24 iulie 2015

Maria Magdalena - icoana a fortei feminitatii


Maria Magdalena nu a fost prostituata repudiată pe care ne-au infăţişat-o anumite culte. Ea a fost şi este mireasa lui Iisus, contrapartea sa feminină.
Maria Magdalena a fost cel mai puternic discipol al lui Iisus, dar şi un veritabil ajutor pentru El.
Maria Magdalena a fost preoteasa sacră, maestra care L-a ajutat să îşi formeze şi menţină corpul de lumină, necesar învierii.
Maria Magdalena a fost învăţătoarea misterelor lui Isis, iniţiată în tainele feminităţii şi ale alchimie sacre.
Maria Magdalena a fost aspectul Yin al lui Hristos, căci, la nivelul lor, cuplul a transcens aparenta separare dintre corpuri.
Ea a fost un exemplu viu de transcendenţă şi compasiune, deoarece a sperat şi a iubit şi a crezut dincolo de limitele aparenţei, tranzitând şi învingând suferinţa de a-şi vedea iubitul crucificat şi fiind capabilă să îl perceapă în frecvenţa înaltă în care se afla imediat după înviere.
Maria Magdalena, după unele scrieri, a fost mama fiicei lui Iisus, Sara, şi a îndurat dificultăţile unei vieţi de semi-celibat după transformarea iubitului său.
Maria Magdalena este şi astăzi energia vie a iubirii peste fire, a compasiunii şi înţelegerii divine a aspectelor cuplului, a dăruirii necondiţionate.
Am închinat această săptămână Mariei Magdalena, şi toate acţiunile pe care le+am susţinut, conferinţa pentru mirese (!!!), şedinţele de terapie având ca temă cuplul şi alte activităţi au fost sub ghidarea ei.

Cu drag,
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu