joi, 14 noiembrie 2013

Bucurie in cuplu


Mari maestri (Osho, Eckhart Tolle etc.) afirma pertinent ca relatiile umane pot fi o inevitabila sursa de durere. Desi nu tin sa infirm o astfel de tema, mai ales proventa dintr-o sursa a Inteligentei Universale, simt totusi sa fac unele modulari, pentru "incepatori".
Pentru mine, relatiile umane nu au fost niciodata doar o sursa de durere. Desi au fost si momente cand " am suferit" (pentru ca a trebuit sa parasesc sau am fost parasita) sau poate am incercat PREA MULT sa "fac sa mearga" o relatie, nefiind pregatita sa-i dau drumul la timpul potrivit, relatiile au fost pentru mine un prilej de desfatare, de daruire si de deliciu si, daca au avut si aspecte neplacute, cu siguranta au fost prilejuri de a-mi explora si deschide zone si experiente care altfel ar fi ramas...ascunse "sub pres".
Suferinta apare cand nu putem sa dam drumul relatiei la timpul potrivit, cand ne adancim in a construi poduri intre lumi care sunt imposibil de unificat - pentru ca in Creatie sunt facute sa functioneze paralel - cand, egotic, incercam "sa-l tragem" pe celalalt in lumea noastra sau sa ne adaptam la lumea lui, care ne creeaza disconfort pentru ca nu mai e datoria noastra sa ne aflam acolo.
Traind aceste experinte deghizate in "suferinta" - care mi-au adus poate cele mai importante invataturi despre egoul ingerilor pamanteni - concluzionez ca relatiile, chiar si pe nivel uman, pot fi unul dintre cele mai furmoase moduri de a experimenta Raiul in corp fizic.
Prin placerea oferirii, deliciul mangaierilor, daruirea imbratisarilor, desfatarea degustarii de bunatati impreuna sau impartasirii de momente frumoase, prin extrazul Tantrei sacre, cu sinceritate si adoratie reciproca, relatiile ne dau prilejul de a experimenta de ce Dumnezeu s-a facut...DOI.

Mai multe informatii despre vindecare alternativa si stil de viata sanatos gasesti si in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE
Comanda cartea aici
Cu drag,
Cristiana Dragomir
Consilier dezvoltare personala si armonizare energetica
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu