marți, 19 noiembrie 2013

8 pasi pentru o viata seducatoare!




Succesul personal si spiritual au, amandoua, aceeasi reteta: echilibrarea emotionala, respectarea sanatatii, recalibrarea energetica. Stoparea disconfortului de orice fel (fizic, emotional, mental) se atinge prin obtinerea echilibrului in toate aceste aspecte ale vietii. Numai atunci succesul, pe oricare dintre caile urmate, poate fi de lunga durata.
Cu totii ne dorim o viata plina de impliniri: echilibru interior, pace sufleteasca, relatii armonioase, abundenta, cariera perfecta...
Pentru a avea acces la toate acestea este necesar ca starea noastra interioara sa fie permanent armonioasa, pentru a putea atrage in viata noastra bucuria si implinirea .
Deoarece multi dintre noi sunt inca prinsi in jocul stress-ului si al termenelor-limita sau limitarilor de orice fel, acest tel pare greu de atins...
In dorinta de a vedea oamenii mai echilibrati si mai fericiti, Jasmuheen, specialista a armonizarii biocampurilor personale si globale, a solicitat Maestrilor Inaltati un program care sa puna capat tuturor dezechilibrelor cu care se confrunta acum o mare parte dintre oameni. A primit, la scurt timp, acest program si il impartaseste in cadrul tuturor workshop-urilor initiatice pe care le sustine, rugand participantii sa il „dea mai departe”celor care au nevoie si sunt interesati de astfel de abordari.
Urmand sugestia ei, am ales sa impartasesc acesti opt pasi cu toti cei interesati
Sustin cu incredere aceasta activitate, deoarece de-a lungul ultimilor patru ani am parcurs cu perseverenta toate etapele cuprinse in acest program, iar rezultatele au fost – pentru mine si toti cei ce il urmeaza -  uimitoare! Il recomand si utilizez si in sedintele de consiliere si sta, de altfel, la baza intregii mele activitati.Caci in ritmul cotidian suntem Maestrii propriilor decizii si, cu cat ne extindem mai mult capacitatea de perceptie, deschiderea si zona de interes, cu atat primim mai multe posibilitati spre a duce o viata mai buna si mai echilibrata si – de ce nu? – de a-i ajuta si pe ceilalti sa atinga acest deziderat.
Astfel, alocandu-ne timp zilnic pentru „o discutie cu noi insine – in interiorizare sau meditatie – deschizandu-ne mai mult spre comuniunea cu Divinul, cu Forta care ne creeaza, armonizandu-ne alimentatia, respectandu-ne corpul, punandu-ne in slujba celorlalti dezinteresat atunci cand putem ajuta, oferindu-ne timp pentru a contempla in tacerea natura din cand in cand si armonizandu-ne cu ajutorul muzicii de relaxare, putem in scurt timp sa ne modificam perceptia noastra despre viata, dintr-un unghi mai constient, mai relaxat si mai plin de incredere. Iar atunci – surpriza! – viata insasi se modifica, in acord cu perceptia noastra.
Fragment din cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE
Comanda cartea aici
Cu drag,
Cristiana Dragomir
Terapeut Holistic & Coach
Soul Healing
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Blog: eurynome999.blogspot.ro

*Imaginea utilizata pentru prezentare face parte din lucrarile Maestrei Jasmuheen, Maestra a armonizarii bio-campurilor si alimentatiei pranice.Lucrarea se numeste Mama Divina - Nastere Cosmica, iar programul de mai sus este initiat la sugestia ei.  Mai multe opere de acest tip gasiti pe site:  http://www.jasmuheen.com/music/art/#jasmuheen-paintings 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu