duminică, 27 octombrie 2013

FEMEIE, trezeste-te si creeaza!



Ca femei, avem puterea si datoria de a aduce, amplifica si mentine energia iubirii pe aceasta planeta.Forta creatiei este in noi si este darul nostru sa o manifestam.
Ceea ce emitem (ganduri, sentimente) si ceea ce imaginam contribuie la modificarea vibratiei , energiei si vietii pe acest Pamant.
Mai mult decat oricand, Pamantul, ca o mama iubitoare, calda, darnica si protectoare care este, are solicitarea ca noi sa ne aliniem, sa ne sincronizam cu vibratia Ei.
Trimitand Iubire catre Inima ei (centrul Pamantului),gandind la motivele pentru care Ii suntem recunoscatoare  (gazduire, hrana, clima benefica, protectie energetica, peisaje minunate, senzatii intense ce numai aici pot fi simtite, datorita gravitatiei etc.) ne pune in sintonie cu Spiritul aceastei planete minunate.(S-a demonstrat stiintific ca materia contine energie si ca energia provine din Spirit, prin urmare orice forma de materie are Spiritul ei, deci si Pamantul.).
O alta modalitate de sincronizare este sa fim constiente, cu fiecare pas pa care il facem pe Pamanat, ca trimitem si primim energie, ca exista un permanent schimb, ca o discutie si o impartasire continua, intre noi si aceasta Mama darnica.
Daca fiecare dintre noi devine constienta ca Pamantul este o FIINTA si devine atenta la cum se raporteaza la aceasta fiinta(ce creeaza in armonie cu Ea) atunci Viata pe Pamant ar deveni...Paradis :)

Mai multe informatii despre vindecare alternativa si stil de viata sanatos gasesti si in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE

Comanda cartea aici

Cu drag,
Cristiana Dragomir
Terapeut dezvoltare spirituala si armonizare energetica
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu