marți, 22 octombrie 2013

TRANSFORMAREA REALITATII NOASTRE

Conform descoperirilor fizicii cuantice, celulele noastre preiau informatia din campurile energetice care ne inconjoara si o transforma intr-o realitate fizica, fie ea sanatate sau boala, abundenta sau lipsuri, fericire sau tristete. In urma acestor studii rezulta ca singura solutie de a trai viata in LIBERTATE si ARMONIE este sa influentam pozitiv campurile energetice in care ne aflam, fara a fi impactati de ele...Ceea ce inseamna ca fiecare celula a noastra trebuie sa fie plina de o energie atat de puternica incat nicio alta emanatie sa nu mai fie absorbita din afara celulelor noastre pentru a se transforma apoi intr-o realitate in vietile noastre.
Iar energia cea mai pura, cea mai puternica si cea mai armonioasa din Univers, care ne hraneste pana la nivelul la care nimic din campurile energetice inconjuratoare nu mai trebuie preluat si care radiaza in jurul nostru intr-o armonie perfecta este ENERGIA IUBIRII.
Acea lumina plina de seva dulce a hranei perfecte,adusa in fiecare celula si radiata apoi in afara asemenea unui generator perfect, ne transforma total realitatea , transformand, de asemenea, tot ceea ce atingem, in ARMONIE ! :)

Mai multe informatii despre vindecare alternativa si stil de viata sanatos gasesti si in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE
Comanda cartea aici

Cu drag,
Cristiana Dragomir
Consilier dezvoltare personala si armonizare energetica
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu