joi, 24 octombrie 2013

Crearea unei VIETI mai bune


A devenit  trendy sa ne exprimam permanent nemultumirea fata de diverse aspecte ale vietii, societatii, tarii in care traim etc. Cinismul este luat drept semn de inteligenta si autoritate, si utilizat ca masca , in mod reflex de atatia dintre noi...Suntem insa cu adevarat constienti de efectele lui?
Cum spune un vechi proverb chinez "Unde se duce mintea, acolo o urmeaza energia" - deci lucrurile asupra carora ne concentram se dezvolta.Cata vreme ne concentram permanent asupra lucrurilor pe care sa le criticam, sa le "desfiintam" prin remarci cinice si comentarii acide care sa mentina o energie grea, ca o miasma , in jurul nostru, acestea vor fi lucrurile din care vom primi si mai mult: mai multe motive de critica, mai multe ocazii de a fi cinici...
Ce-ar fi daca, in loc de o astfel de abordare, ne-am refocusa atentia asupra a cum am dori sa fie viata de fapt? Ce-ar fi daca, din acea zona de creatie inspirata, am imagina o tara mai armonioasa, o viata mai plina de bucurie, o planeta mai sanatoasa?
 Suntem capabili sa cream , prin forta imaginatiei, atentiei si energiei noastre focusate, orice tip de realitate pe care dorim sa o experimentam.Astfel, cat timp petrecem pe zi criticand si cat timp petrecem co-creand o noua realitate, la care sa contribuim in mod concret prin forta imaginatiei si energiei noastre?Prin actiuni sustinute: fie o meditatie de sustinere si luminare a orasului/tarii/planetei, fie o rugaciune pentru aceleasi , fie chiar actiuni practice, fizice in care efectiv sa cream o realitate mai buna, sa educam pe altii in acest sens sau sa aducem, fiecare , contributia prin talentele si aptitudinile pe care le are, la mentinerea acelei realitati.
Convietuirea intr-o noua dimensiune implica renuntarea la paradigma "drobului de sare", asumarea rolului de fiinte spirituale cu care am venit pe pamant si crearea unei realitati din acel rol.Pamantul are acum nevoie de sprijin si iubire, are nevoie sa ii trimitem cat mai multe ganduri frumoase si energii cat mai iubitoare catre centrul Sau, astfel incat sa treaca alaturi de noi cu bine prin schimbarile ce au loc si sa ne sustina in continuare in decursul acestora.Daca chiar si pentru cateva momente ne amintim, zilnic, sa ii trimitem recunoastinta pentru lucrurile pe care le ofera si le sustine - hrana, peisaje minunate, sustinere, protectie, un climat in care viata sa se poate dezvolta etc. - chiar si numai cateva momente transforma realitatea in care traim si energia care se mentine acum pe planeta.Caci nu suntem individualizati, separati ci contribuim fiecare la o energie colectiva care creaaza si sustine ceea ce experimentam.
Deci, care este contributia pe care esti dispus sa o aduci tu pentru o viata mai buna si pentru armonie?

Mai multe informatii despre vindecare alternativa si stil de viata sanatos gasesti si in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE
Comanda cartea aici

 Cu drag,
Cristiana Dragomir
Consilier dezvoltare personala si armonizare energetica
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu