miercuri, 3 mai 2017

Curatarea Pamantului


        "Intr-una din zile, ma simteam tare descentrata, imi simteam energia cum scade si aveam chiar sentimente ciudate, de desnadejde. Am terminat toate activitatile si intalnirile pe ziua respectiva si am mers sus pe un deal sa incep sa lucrez cu mine, pentru a vedea ce se petrece.

        Am inceput lucrul pe centrii energetici, folosind mantre pentru fiecare si punand lumina pentru a-i curata. Am pornit de sus in jos, apoi de jos in sus si tot asa.
Pe masura ce lucram, starea mea se schimba si incepeam sa vad mai clar. Cand ajungeam la chakra de baza, conectandu-ma cu Pamantul, ma simteam ghidata sa aduc lumina in jos, catre centrul Pamantului si sa o las sa curga.

       Pe masura ce faceam asta, observam cum o "plasa" energetica se formeaza in jurul Pamantului si din centru inspre exteriorul planetei,  inconjurand-o. In timp ce aceasta se fortifia, devenind mai stralucitoare, dinspre centru inspre exterior incepeau sa iasa fasii de energie cenusie, ca un fum, care apoi erau aspirate ca intr-un tub de lumina. Se purifica planeta.

       Inca nu stiu ce si cum anume se concretizeaza la nivel fizic pentru Pamant, dar aceasta curatare a continuat cateva minute bune, poate chiar zeci, si, pe masura ce se facea, starea mea se schimba si ea in bine.

       De ce scriu toate astea?

       Multi dintre noi suntem fiinte senzitive, venite aici ca sa sustina o anumita vibratie si sa o "incorporeze" in planul fizic. Probabil multi dintre voi stiu asta. Cheia este ca nu e necesar sa lucram pe nimic "extrerior". Amprenta noastra energetica este de asa natura incat, lucrand cu noi insine schimbam in bine structura energetica a mediului in care ne aflam si a planetei. Doar atat avem de facut.

        E simplu, nu?"


Fragment din cartea Sa crezi in miracole, de Cristiana Eltrayan.


Comanda cartea in avans, folosind butonul Buy Now si bucura-te sa fii printre primii care o vor primi la lansarea ei! Lasa-ne datele de livrare la email eurynome999@gmail.com si iti trimitem unul dintre primele exemplare, in curand!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu