luni, 8 februarie 2016

Poveste despre succes

 
Am fost intrebata in ultima vreme despre drumul meu catre Soul Healing si despre cum vad succesul.
Povestesc aici cateva idei pe tema asta, caci multi cauta raspunsuri in domeniu.

      Am fost invatata de mica despre faptul ca "trebuie sa muncesti ca sa ai" si ca "e bine sa fii inependent" si, astfel, m-am angajat inca in primul an de facultate, la un job full-time, in contextul in care facultatea era tot full-time. Am alergat patru ani intre job si facultate, cu un slalom inimaginabil printre cele 13 examene semestriale (eram la Jurnalism si Stiintele Comunicarii) si am luat licenta cu zece in timp ce la job lucrurile aveau tot o turnura ascendenta si rezultate bune.
     In urmatorii ani am profesat in domeniul managementului si am ajuns sa lucrez chiar si 16 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Aveam tot mai mult succes la job si...adormeam pe scaun, vorbind cu prietenii, in singura mea zi libera. Cand am atins epuizarea, mi-am facut propria firma de evenimente, intr-un an in care toata lumea mi-a zis ca e o decizie neinteleapta.
     A fost un succes.

     Lucrurile au inceput sa mearga mult mai bine decat la vechiul job, aveam acum evenimente in toata tara, dar si timpul necesar sa ma ocup de ceea ce trebuia echilibrat in viata mea. Pentru ca in cei zece ani de munca de pana atunci ritmul fusese extrem de dur si multe lcruri in domeniul sanatatii si echilibrului personal se pierdusera pe drum.
     Astfel am inceput sa-mi iau timp pentru autocunoastere si auto-analiza, m-am alaturat unui grup de dezvoltare personala si meditatie si am inceput acasa un program zilnic care includea  exercitii de echilibrare psiho-afectiva,  modificari in dieta si exercitii fizice. Au inceput sa dea rezultate si, pe masura ce aprofoundam, domeniul vindecarii si echilibrarii holistice (adica vinecare pe de-a-ntregul, corp-minte-suflet), devenea din ce in ce mai interesant pentru mine , pentru ca facea minuni.
Am inceput sa urmez cursuri in domeniu, studiind tehnici de deprogramare a subconstientului, metode de lucru cu ADN-ul uman tehnici de vindecare din medicina chineza si traditia Taoista, plus meditatia zilnica in care am gasit raspunsuri si ghidare.
     Asa au trecut 6 ani, in care timpul de lucru cu mine a crescut de la 30-60 minute pe zi la cateva ore, poate 8-12 ore zilnic, in functie de cum imi permite ziua si...noaptea.Pentru ca in urma exercitiilor si schimbarilor de alimentatie si life-style, timpul de somn s-a redus consierabil, iar necesitatea de a recupera energie prin odihna fizica nu mai este la aceiasi parametri.
Profesia mi s-a modificat si ea, in mod firesc, deoarece la trei ani dupa infiintarea propriei firme am simtit ca ceea ce faceam nu ma mai reprezinta. Am inceput sa chem initial prieteni din domeniul vinecarilor alternative, sa transmita oamenilor despre minunile pe care noi le experimentam in acest domeniu si despre cat de vast si de complex este sistemul corpului uman si domeniul energetic. Apoi, pentru ca mi se cerea, am simtit sa fac eu acest lucru, in cadrul conferintelor si workshopurilor pe care le-am sustinut. In ultimii trei ani au fost probabil peste 60, dar simt ca mai sunt inca multe de povestit...
       Si pentru ca o alta cerere a aparut, prieteni si cunostinte venind la mine si solicitandu-mi terapia pe care o aplicam pentru mine, am decis sa renunt complet la veche aocupatie si sa incep ceea ce eram chemata sa fac.
       Astfel s-a nascut Soul Healing, o terapie complexa care inclue discutii profunde pentru identificarea programelor subconstiente si a cauzelor unei probleme, urmata de echilibrare energetica si aurica, reprogramare mentala, sugestii pentru alimentatie si remedii naturiste, tehnici pentru detoxifiere si recomandari de exercitii fizice. Se lucreaza la un nivel foarte profund, in care eu si pacientii comunicam de la suflet la suflet (se lucreaza in Theta, care este frecventa sufletului si unde raspunsurile vin de la el), iar fiinta umana este tratata ca intreg, cu remedii pentru corp, emotii minte si suflet in proportii optime.
      Am invatat astfel, in acesti ani, ca succesul inseamna, de fapt, echilibru. Cariera, ca orice alt aspect all vietii, este doar o parte din noi, asa cum alte parti sunt familia, cuplul, pasiunile/hobby-urile etc. Succesul inseamna echilibrul intre ele si starea de echilibru in toate planurile.
      Pentru detalii si sprijin pe aceasta tema, va stau la  dispozitie cursul Succesul ca stil de viata, terapia Soul Healing si cartile mele.

CUM SA-TI SCHIMBI VIATA CU SOUL HEALING:




Cu drag,
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR



2 comentarii:

  1. Felicitari Cristiana! Ești o inspirație pentru cei care căuta echilibrul și armonia uitate demult...poate din vremea când eram copii și trăiam în prezent mai tot timpul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Iulia, si multumesc tuturor pentru feedback :)

    RăspundețiȘtergere