duminică, 28 iunie 2015

Detoxifiere completa cu produse naturale


Asa cum am povestit intr-un articol anterior despre sanatate si frumusete, am descoperit de cativa ani produse foarte eficiente in detoxifiere si redobandirea starii de sanatate .

Lucrand cu pacientii mei am descoperit ca, dupa gasirea cauzei subtile a unei afectiuni si "reprogramarea" mentala si energetica care sa armonizeze acea cauza, sunt necesare uneori si actiuni la nivel fizic: detoxifiere cu plante, schimbarea alimentatiei, poate ajustari ale stilului de viata. Acestea vin oricum natural atunci cand facem schimbari la nivel energetic, dar am cautat sa recomand cele mai bune "unelte" pentru o detoxifiere completa.
Astfel am gasit produsele naturale pe baza de plante si cristale pe care le recomand in cadrul acestui articol si de obicei recomand folosirea lor in paralel pentru efecte complexe, sau "ajustez" dozajul si modul de combinare in functie de persoana.
"Fabrica" principala a organismului uman se compune din triunghiul ficat-rinichi-pancreas si toate trei au un efect puternic asupra inimii si sunt influentate de aceasta. De aceea, combinarea sistemelor de detoxifiere a acestor 3 organe este nencesara. In cazul femeilor, se recomanda si detoxifierea aparatului genital in paralel, deoarece in vagin exista conexiuni subtile (canale energetice) care il conecteaza cu fiecare dintre organele interne si o actiune de detoxifiere si armonizare a acestei zone are un efect benefic asupra intregului organism. 
Deoarece un sistem complex asa cum este corpul uman are nevoie de o actiune complexa pentru armonizare, actionarea in mod concomitent pe mai multe zone/ meridiane energetice si organe interne este necesara pentru un efect complet si de durata.
Cele 3 produse pe care le recomand spre folosire, in paralel sau individual pentru detoxifiere sunt:
plasturi pentru rinichi - cu plante si cristale
plasturi pentru detoxifiere cu plante si cristale
tampoane vaginale in plante
Le-am ales pentru ca sunt foarte eficiente si destul de accesibile (o cutie cu 3-5 buc costa intre 50 si 90 lei).
Daca va sunt utile astfel de produse sunati la 0746 165 813 sau scrieti la eurynome999@gmail.com pentru detalii. Aici va prezint proprietatile lor asa cum apar in materialele de prezentare:

Plasturi Rinichi

Descriere Produs

În simbolistica Medicinei Tradiționale Chineze, rinichii sunt considerați cel mai important rezervor de energie congenitală (moștenită de la părinți prin intermediul ADN) al corpului. Din acest motiv, această energie, originală, sau ancestrală în sensul că este transmisă de la genitori, constituie esența vieții, fiind numită, împreună cu organul depozitar, rinichiul, “Rădăcina Vieții”. Această esență, este privită ca un dar al Cerului către copil, este limitată, motiv pentru care trebuie îngrijită cu multă atenție. Cu trecerea anilor, înaintând în vârstă, această energie se diminuează până la epuizarea definitivă. Pentru a o rezerva cât mai mult timp este recomandat ca trupul să nu fie supus exceselor, fie că este vorba de prea multă muncă, de alimentație, băutură, și chiar de o viață sexuală intensă. Orice exces poate avea, în timp, un efect dezastruos și nu numai asupra propiului organism ci și chiar asupra urmașilor, având în vedere faptul că această formă de șubrezenie energetică dobândită se transmite copiilor și apoi  și descendeților acestora.
Acțiunea plasturilor rezultă din combinarea efectelor câmpului magnetic din pudra de turmalină cu cele ale extraselor de înaltă puritate din plante ce au ca rezultat potențarea sănătății rinichilor și a activității sexuale.
COMPOZIŢIE: Rhizomi și Rădăcină de Salvie Chinezească, Rădăcină de Astragalus, Sămânță de Lepidium, Rădăcină de Ciumafaie de Sichuan, Fructe Goji.
SE RECOMANDĂ PENTRU:
•  Amelioararea circulaței și îndepărtarea stazelor și a acumulărilor de deșeuri metabolice de la nivelul proiecției lombare a lojei rinichilor;
•    Promovarea unui metabolism optim al apei la nivelul rinichilor prin facilitarea microcirculației zonei;
•    Întărirea și menținerea funcțiilor rinichilor;
•    Creșterea energiei fizice;
•    Regularizarea funcțiilor organismului.
Plasturii pentru rinichi sunt utili bărbaților care au deficiență a energiei rinichilor ce se poate manifesta prin:
1.    Dureri lombare și senzația lipsei de forță la nivelul genunchilor;
2.    Lumbago (durere lombară acută sau cronică);
3.    Spermatoreea;
4.    Ejacularea prematura


Avantajele utilizării plasturilor :
•    Sunt ușor de folosit;
•    Se aplică direct peste punctele shu ale meridianului rinichi (zona lombară în dreptul vertebrelor L1-L3);
•    Nu există riscul prelingerii substanțelor adezive și nici sa rămână reziduuri la nivelul pielii;
•    Nu există riscul căderii plasterului și nici de a păta hainele;
•    Este hipoalergic și nu prezintă reacții adverse;
•    Ingredientele active, extrase din plante, sunt 100% naturale.
MOD DE UTILIZARE: se aplică la nivelul punctelor shu (zona rinichilor). Aplicarea se poate face în orice moment al zilei, timp de minim 6-8 ore, după care se înlătură plasturii și se curăță locul aplicării cu apă călduță.

Plasturi pentru detoxifiere

Despre detoxifiere se știe încă din Egiptul Antic. Medicii vorbeau atunci despre detoxifiere, arătându-le pacienților că bolile însoțite de dureri, oboseală nu pot fi tratate fără o cură de detoxifiere.Astăzi s-a demonstrat că nici cele mai performante metode de tratament nu dau rezultate de durată fără o cură de detoxifiere.
În mod normal, organismul nostru are capacitatea naturală de detoxifiere. Principalele mecanisme de detoxifiere a organismului sunt colonul, plămânii, ficatul, rinichii, pielea.
Aceste organe îndeplinesc misiunea de detoxifiere, eliminând toxinele provenite din alimentele contaminate cu pesticidele, ierbicidele, îngrășamintele chimice, hormonii, antibioticele, E-uri, din aerul poluat.
Din nefericire însă, în multe cazuri, capacitatea de detoxifiere a organismului este depășită. Colonul, ficatul, rinichii, plămânii, pielea nu mai reușesc să elimine eficient toxinele pe fondul alimentației dezechilibrate, al stresului și poluării, de aceea detoxifierea este o necesitate.
Toxinele se acumulează în organism și dacă nu urmăm o cură de detoxifiere apar mai intâi balonările, flatulența, digestia proasta, tranzitul intestinal lent, constipația, apoi creșterea în greutate, alergiile, tulburările de concentrare, durerile de cap, stările depresive, mirosul neplăcut al corpului, halena.
Picioarele – o parte foarte importantă a corpului uman!
Prin plasarea plasturelui pe anumite puncte ale picioarelor puteţi multiplica impactul benefic al unui tratament naturist asupra unui organ sau zonă a corpului. Conform teoriei din medicina tradiţională chineză, in zona picioarelor sunt mai mult de 60 de puncte active şi zone reflexogene asociate organelor interne. În aceste puncte ajung canale energetice importante unde are tendinta să se concentreze „zgura” corpului uman. Toxinele acumulate pe parcursul unei zile „se scurg jos, în picioare”, de aceea tălpile reprezintă aceea parte din organism prin care eliminarea toxinelor se poate face cu mult succes.Acumularea pentru o lungă perioadă de timp în corpul uman a toxinelor împiedică circulaţia normală a sângelui şi poate provoca diferite boli.
Aplicarea plasturilor pe picioare pentru a elimina toxinele stimuleaza circulaţia sângelui şi a fluxului limfatic, regleaza activitatea glandelor endocrine, curata pielea, îmbunătăţeşte tenul.
Plasturii sunt cunoscuţii din timpurile îndepărtate. Renumitul medic şi estetician roman Galen a descris pregătirea plasturilor din sucuri vegetale, ierburi mărunţite şi cernute şi i-a folosit în profilaxia şi rezolvarea multor afecţiuni.
În conţinutul acestor plasturi se găsesc extrase din mai mult de 30 de plante medicinale, cât şi sucuri din arbori, a căror vârsta depăşeşte 40 de ani.
Aplicând plasturele pe talpă, extrasele din plante încep să acţioneze şi să tragă toxinele din organism.
COMPOZIŢIE:
- oţet de arbori obţinuţi din sucul stejarului, bambusului galben, fag, vişin, care dau efectul de regenerare rapidă, reglând acţiunea organelor interne; aceste uleiuri duc la urgentarea eliminării toxinelor prin porii pielii.
- turmalină: emite raze infraroşii şi ioni negativi, stimulează circulaţia sanguină, eliminarea toxinelor. Undele de energie emise de acest mineral normalizează la nivel molecular.
- chitosan: acţionează ca absorbant unic şi scoate din organism toxinele , grăsimile, metalele grele. Acesta este o substanţă naturală folosită pentru regenerarea rănilor.
perlitul: material de provenienţă vulcanică, normalizează schimbul de substanţe.
siliciu: măreşte caracterul activ al elementelor biologice.
amidonul: anihilează toxicitatea elementelor eliminate din organism.INDICAŢII:
- îmbunătăţeşte circulaţia sanguină;cu scop profilactic de înlăturare a nodulilor;
– îmbunătăţeşte funcţia organelor senzoriale, a vezicii biliare, a stomacului, a intestinul subţire şi gros, a vezicii urinare;
– curăţă ficatul şi rinichii;
– ajută în cazuri de reumatism şi dureri articulare.
– reglează somnul;
– întăreşte sistemul imunitar;
– înlătură oboseala picioarelor;
– normalizează acţiunea sistemului limfatic;
– ajută în cazuri de constipaţie, obezitate;
– se recomandă persoanelor care au un mod de viaţă haotică (fumători, alcoolici, sedentari, obezi).
MOD DE UTILIZARE: se aplică pe tălpile curăţate şi uscate. 

Tampoane pentru igiena intima a femeii
Aceste tampoane au fost fabricate pe baza unor rețete tradiționale ale medicinii chineze și tibetane, vechi de aproximativ 5000 de ani, combinate cu biotehnologia modernă. 
Au fost realizate peste 1000 de studii care atestă că aceste tampoane sunt sigure, non-toxice și nu prezintă efecte secundare. Tampoanele terapeutice corespund standardelor GMP (Good Manufacturing Practice – standard de calitate), sunt produse în condiții sterile și nu conțin nici un fel de aditivi, coloranți, substanțe sintetice etc.
Tampoanele terapeutice se prezintă sub forma unor biluțe vaginale, în compoziția cărora intră plante și extracte din plante.
Tampoanele terapeutice au efect antiinflamator local, contribuie la neutralizarea şi eliminarea toxinelor și la reechilibrarea hormonală, acțiuni care se manifestă prin recâştigarea aproape magică a sănătații femeilor, purificarea pielii, eliminarea problemelor de natură ginecologică, creșterea apetitului sexual la femei și de asemeni îmbunătățirea fertilității.
COMPOZIŢIE: Saffron, Dragon’s Blood (Sanguis Draconis), Light yellow Sophora Root, Ligusticum, Chuanxiong Hort, Aeruginous Turmeric Rhizome, Common Cnidium Fruit.
PROPRIETĂŢI:
– utilizând doar un singur tampon apar efecte vizibile şi se poate determina dacă sunt probleme ginecologice sau nu;
– au rol purificator, curăţând uterul, colul şi vaginul de bacterii şi viruşi (acestea fiind acumulate în mod natural în aceste zone);
– au efect terapeutic, fiind indicate în afecţiuni precum: eroziunea de col uterin, inflamaţii ale vaginului, inflamaţii pelvine, inflamaţia mucoasei uterine, chisturi ovariene, fibroame uterine etc.
– au efect cosmetic: la 80% dintre femei, deteriorarea  culorii feţei  şi apariţia petelor  sau senzaţia de uscăciune a pielii,  chiar şi ridurile sunt rezultatul unor afecţiuni ginecologice. De aceea utilizarea tampoanelor terapeutice are un vizibil efect cosmetic de menținere a purității și sănătății tenului;
– preventiv: pentru a fi mereu sănătoase și lipsite de problemele ginecolegice, doamnele ar trebui să folosească aceste tampoane şi preventiv, eliminând astfel riscul apariţiei unor eventuale afecţiuni."

Pentru mai multe informatii despre aceste produse si cum le poti procura contacteaza-ne la datele de mai jos.
De asemenea, iti recomand si cursul Optimizarea dietei + cartea Pasi pentru o viata seducatoare, create special pentru a ajuta in astfel de situatii. 
Cu drag,
CRISTIANA ELTRAYAN
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: soulhealing-holistictherapy.com
Youtube:CRISTIANA ELTRAYAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu