sâmbătă, 9 mai 2015

Citirea viitorului



Uneori oamenii, auzind ca ma ocup de vindecare energetica, se asteapta cumva sa le spun si lucruri despre viitorul lor.
Ceea ce trebuie stiut este ca, acum, pentru majoritatea oamenilor, viitorul este o realitate care se creeaza in momentul prezent, si nu o realitate prestabilita care poate fi "citita". Fiecare pas creeaza un nou "viitor", o noua optiune in seria nelimitata a posibilitatilor, fiecare gand schimba situatia viitoare, uneori radical.
A venit vremea sa ne asumam asta si sa ne asumam rolul de creatori ai propriului viitor.
A sta "inghetat" in situatia prezenta in asteptare de raspunsuri depre viitor reprezinta negarea propriei responsabilitati fata de viata ta, dar si negarea conexiunii cu forta creatorare care iti contureaza realitatea.

Daca vrei sa stii ce ai de facut in viitor fa primul pas in acord cu ghidarea din prezent!
Ceilalti pasi se reveleaza pe masura ce inaintezi, asemeni luminii unei lanterne care iti lumineaza calea pe masura ce avansezi pe ea.
Pentru asta e nevoie de incredere si de renuntarea la control. Nu poti sti inainte ce va fi.Dar poti contura cum ai vrea sa fie si apoi sa iti urmezi ghidarea in directia respectiva.
Conecteaza-te cu sufletul tau si vezi care este dorinta lui cea mai mare si care sunt mesajele repetitive pe care ti le transmite. Apoi fa pasii necesari pentru materializarea acestor mesaje.
Nu stii care sunt mesajele sufletului tau?
O sedinta de consiliere te poate ajuta.
Dar tot ce facem in aceste sedinte este sa dam la o parte obstacolele din calea urmarii acestei ghidari a sufletului. Identificam si inlaturam credintele sau aspectele care te impiedica in urmarea pasilor pe care simti sa ii faci. Restul depine de tine.
Iar viitorul se creeaza acum.


Cu drag,
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Un comentariu:

  1. Inca sunt profund miscata de bucurie dupa discursul de mai jos pe care tocmai l-am ascultat; nu doar confirma ceea ce am scris in articolul ANTICIPAREA VIITORULUI, dar aduce detalii extraordinare despre istoria spiritualitatii si conexiunile ei cu noile terapii "descoperite" astazi...EnJOY! http://www.greggbraden.com/confirmation/

    RăspundețiȘtergere