joi, 3 aprilie 2014

Lansare carte RETRAGERE IN CAMERA OBSCURA - O EXPERIENTA MISTICA PLINA DE LUMINA - Joi, 10 aprilie 2014, ora 19.00Joi, 10 aprilie 2014, la ora 19.00, are loc la Maya Concept Iasi lansarea cartii  RETRAGERE IN CAMERA OBSCURA - O EXPERIENTA MISTICA PLINA DE LUMINA! O carte ce cuprinde initieri in armonizare energetica si alimentatie+vindecare pranica. 

Conferinta de lansare va cuprinde, ca intotdeauna, detalii despre armonizarea energetica si usurarea dietei. 
Intrarea este LIBERA.

Despre continut:
"Relatarea unei initieri in alimentatie pranica si tehnologia armonizarii bio-campurilor energetice, cu Maestra Jasmuheen: 10 zile in camera obscura (intuneric perfect, similar pesterilor de meditatie ale misticilor din vechime). In meditatie, tacere si fara hrana fizica (exceptand sucuri de fructe sau legume, optional), perceptia asupra lumii si propriei fiinte se schimba dramatic, caci vocea interioara se face, in sfarsit auzita, iar starea noastra reala - in sfarsit, cunoscuta.S-a demonstrat stiintific ca in intuneric glanda pineala secreta mai mult DMT - Molecula Spiritului - care faciliteaza stari modificate de constiinta si accesul la Sinele nostru Divin.
Autoarea descrie procesul si experientele traite, cu sinceritate si bucurie, permitand o calatorie in spatiul sacru al introspectiei, in descoperirea Maestrului Interior.
O experienta unica, vindecatoare si plina de revelatii, ce dezvaluie o noua paradigma..."

Pentru inscrieri si comenzi de carte puteti suna la tel:  0746 165 813.

Cumpara cartea acum : achita cu card si confirma comanda pe e-mail:cristiana.dragomir999@gmail.com
sau suna-ne si iti livram direct daca esti in Iasi si prin posta in alta localitate.Cu drag,

Cristiana Dragomir
Terapeut holistic & Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu