marți, 27 august 2013

Ce este consilierea? Cum se face?



Ajungem, fiecare, intr-un moment al vietii in care simtim ca un anumit aspect poate fi schimbat, imbunatatit, sau poate ca avem nevoie de o "restructurare generala" a sistemului nostru de valori si convingeri, pentru a putea merge mai departe.
Poate ca o relatie s-a incheiat sau este pe punctul sa se incheie, poate slujba nu ne mai ofera satisfactie sau poate sufletul simte ca ramane blocat intr-o activitate care nu  raspunde menirii noastre.Poate ca relatiile cu parintii, copiii sau alte fiinte dragi se cer, in sfarsit, vindecate, sau poate chiar relatia cu noi insine  - modul in care ne raportam la propria persoana si atentia+afectiunea pe care ni le acordam - trebuie reevaluate...
In toate aceste aspecte Soul Healing ajuta ca, prin dicutii intr-un cadru profesionist, prin apelarea la tehnici specifice de evaluare a situatiei care se cere revizuita, sa gasim raspunsuri ce ne modifica total paradigma, dand o noua culoare existentei noastre si un ritm care sa fie mai plin de implinire pentru sufletul nostru. Deschizandu-ne spre un astfel de ajutor, ne angajam sa traim intr-un ritm mai plin de sanatate, fericire si armonie cu noi insine si cu tot ce ne inconjoara.
In cadrul sedintelor de terapie ne putem conecta la o sursa de vindecare superioara naturii noastre umane, o sursa care ne hraneste si ne sustine si canalizeaza prin noi toata informatia si energia de care avem nevoie pentru ca problemele discutate sa fie vindecate.Fie ca se cheama channeling, fie ca o numim vindecare pranica, acest tip de terapie este total neinvaziv, pentru ca vindeca si modifica numai ceea ce pacientul permite sa fie modificat sau vindecat. Numai prin acordul sau constient si subconstient poate vindecarea sa se produca, noi putem doar apela la energia si lumina necesare acestui proces, pana ce el va invata sa faca asta si singur.Caci un proces de vindecare completa implica gasire propriiilor resurse de a ne ameliora, invatarea pasilor si lucrul cu sine pentru imbunatatirea situatiei reclamate si obtinerea independentei energetice astfel incat fiecare sa simta ca are puterea de a isi imbunatati viata.Procesul este in intregime in puterea si ACCEPTAREA celui ce cere solutii, terapeutul fiind doar un instrument sau un canal pana la momentul in care pacientul devine el insusi unul. 

Pentru mai multe detalii contactati tel :0746165813 sau e-mail: eurynome999@gmail.com.


Cu drag,
Cristiana Dragomir- Consilier dezvoltare personala si vindecare energetica

Cristiana Dragomir a studiat tehnicile de armonizare a campurilor energetice , vindecare + nutritie cu lumina (prana) si channeling cu Jasmuheen, cursurile de Tao Curativ online ale Maestrului Mantak Chia- tehnici specifice medicinii chineze stravechi -  si Theta Healing - vindecare si consiliere in stare de receptare a Calauzirii Divine (starea Theta a mintii) - in cadrul Institutului ThetaHealing Romania. Activitatea sa de consiliere se axeaza pe:
 - Relatii de cuplu
 - Relatii de familie/ cu copiii
 - Cariera: jobul ideal vs misiunea personala
 - Nutritie sanatoasa/ /armonizarea hranei 
 - Spiritualitate / Relatia cu sine
 - Vindecare energetica prin terapie holistica

Cu drag,

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu