marți, 20 august 2013

Arhanghelul Azrael

INGERI?

Ei bine, da!
Trebuie stiut ca sunt mereu alaturi de noi si ne ajuta permanent atunci cand le cerem.Multi terapeuti (si nu numai) sunt ajutati si sugestionati permanent de ingeri si pentru ei este important sa ii cunoasca si sa le ceara ajutorul specific, la nevoie.
Ingerii sunt fiinte la fel de reale si "palpabile" ca si noi, doar ca au "corpuri" de lumina create pentru ca noi sa-i putem identifica intr-un fel - mintea inca are nevoie de o anumita manifestare a formei pentru a identifica o energie.Acestia sunt vizibili doar daca ne acordam pe frecventa lor de vibratie: prin alimentatie mai light, gandire armonioasa si intentii frumoase+unele exercitii care pot amplifica senzitivitatea.De asemea, pot fi perceputi prin clarauditie  - (nu la modul"Aud voci " :), ci ca o sugestie pe care pari sa o percepi la nivelul simtului auditiv dar nu stii de unde vine)  - , clarcunoastere - stii ca stii dar nu stii de unde stii -  sau clarsimtire - anumite senzatii in corp: rece/cald, tensiune/relaxare a anumitor muschi, senzatii in organe etc.
Este bine de stiut ca ei ne acorda ajutorul NUMAI DACA IL CEREM, fara a ne incalca deciziile sau liberul-arbitru si ca ii putem "solicita" chiar si pentru cele mai banale lucruri, permanent.

Deci, sa facem cunostinta...

ARHANGHELUL AZRAEL:

"Azrael sau "Dumnezeu ajuta" este un arhanghel deosebit, inconjurat de mult mister, mai tacut decat alti arhangheli, insa extrem de atent si grijuliu. El este arhanghelul care ajuta sufletul sa se desprinda de trup in momentul in care mergem pe lumea cealalta.

 In cazul in care esti medium, esti sensibil la lumea de pe celelalte taramuri sau ii consolezi pe altii care trec printr-o durere cauzata de pierderea cuiva drag, cere-i lui Azrael sa te ajute in munca ta. Azrael, iti ofera protectie pentru ca tu sa treci peste sedintele cu oamenii doar cu energia ta, iar energia celorlalti sa alunece pe langa tine asa cum aluneca apa pe langa dig, fara sa treaca de el. In acest fel tu esti protejata de energii joase in timp ce ii ajuti pe altii sa treaca peste durerile lor.
In timpul lucrarilor pe care le-am avut pentru diferiti oameni, Azrael a intervenit foarte ferm in ceea ce priveste protectia impotriva duhurilor intunericului, ma refer in special la cele care stau la granita dintre lumi, precum si in ceea ce priveste protectia impotriva unor suflete plecate dintre noi dar de o vibratie mai joasa. In rugaciunile pe care le-am primit pentru alti oameni, in mesajele primite pentru ei pe parte de protectie, Mihail si Azrael erau considerati o echipa. Ei se completeaza perfect pentru a-ti oferi singuranta de care ai nevoie in a efectua anumite lucrari de medium - comunicare cu cei plecati, de curatare energetica a unor locuri si nu numai.
Multumim Azrael pentru ca ne consolezi, ne protejezi si ne ajuti sa intelegem ca viata este un ciclu neintrerupt de inceputuri si sfarsituri."

Cu drag,

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu