luni, 7 martie 2016

Campanie de ecologizare-Padurea Cetatuia (eveniment MAI BINE LOVE)


Continuam seria campaniilor MAI BINE LOVE, cu actiunea de ecologizare a Padurii Cetatuia, organizata de Asociatia "Societatea pentru Psihologie" in colaborare cu Cristiana Dragomir Eltrayan.
Am avut in aceasta duminica (6.03.2016) o prima actiune, cu aproximativ 20 de oameni, la care s-au strans cam 60 de saci, de pe nici 5% din suprafata padurii. Mai e de lucru, asa ca duminica viitoare (13.03.2016) ne reorganizam pentru a continua. Speram sa ni se alature si alte asociatii studentesti si nu numai.
Impactul a fost major, peste 3000 de suflete au reactionat la postarile despre eveniment in primele 3 ore...     
Campania MAI BINE LOVE este despre ecologizare si "fapte bune", dar este si despre mai mult de atat: este despre a fi CONSTIENTI de locul in care traim, despre faptul ca avem un impact asupra lui si ca el are un impact asupra noastra. Oriunde mergi sa te plimbi, ce ai alege: sa imbogatesti locul cu un gest frumos, sau sa ii iei din frumusete prin propria prezenta? Pana la urma, e o chestiune de alegeri...Asa ca multumim tuturor care aleg sa se implice   Si multumim pentru incurajari si share-urirea evenimentului.

Mai multe despre MAI BINE LOVE afli aici.

Cu drag,
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR ELTRAYAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu