marți, 31 martie 2015

Cum te-a impactat perioada din pantecul mamei?

Cum te-a impactat perioada din pantecul mamei?

In ultima vreme am lucrat mult cu perioada in care pacientii se aflau in pantecul mamei.
E o perioada interesanta si care are un aport fantastic asupra felului cum ne dezvoltam ca adulti, in special in domeniile cariera, cuplu, iubire de sine/incredere in sine.
Multe din convingerile si programele pacientilor mei provin din acea perioada si uneori, mergand si mai departe, am constatat ca unii si-au ales parintii special ca sa activeze si sa vindece anumite convingeri ale sufletlui care pot fi descoperite accesand perioada de fetus.
Este o lume interesanta, socanta uneori, pacientii descopera adevaruri si conexiuni care aduc cu adevarat lumina asupra situatiilor din viata lor!
Astazi am descoperit si un articol interesant care demostreaza ca unii copii chiar au amintiri constiente din acea perioada:
Am constatat că unii adulţi nu îşi pot acorda lor înşişi mai multă iubire dacât li s-a oferit în perioada de fetus: cu alte cuvinte, dacă au fost iubiţi şi acceptaţi câtă vreme erau în uter, se pot iubi şi accepa pe deplin pe parcursul vieţii şi primesc din plin iubire de la cei din jur. Dacă, însă, in perioada fetală au fost respinşi sau mamele au manifestat îngrijorare-teamă cu privire la sarcină, atuncii unii au de-a lungul vieţii teama de a nu fi accetaţi, de a fi respinşi sau neiubiţi.
Vindecarea acestor sentimente se face atât prin deprogramare şi reprogramare mentală şi energetică, dar şi prin vindecarea în perioada intrauterină, prin accesarea acelui moment în timp.
Aşa că dacă te pregăteşti să fii mămică sau ai deja un copil, trimite-i multă iubire în perioada în care era bebe în burtică: imaginează-ţi cum din inima ta se duc raze de iubire către el, către momentul-amintirea perioadei de sarcină. Trimite-i sentimentul că îl iubeşti pe deplin, că îl accepţi pe deplin, că îi eşti pe deplin recunoscătoare pentru venirea în această lume şi că abia aştepţi să vezi ce are să te înveţe şi cum îl poţi ajuta.
Asta va crea între voi o relaţie plină de iubire şi te asigură că ai un copil sănătos din punct de vedere emoţional.


Cu drag, 
Cristiana Dragomir
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu