sâmbătă, 6 decembrie 2014

Abundenta, din noi perspective

Un punct de vedere...
Ce parere aveti?

"    Am fost condiţionaţi de sistemele lumii, prin religie,  să credem că o dovadă a virtuţii şi îndumnezeirii noastre este calea renunţării. În felul acesta, milioane de oameni au renuţat la dreptuul lor divin de a fi împliniţi amoros şi de a trăi în abundenţă, diminuându-şi astfel puterea, lăsând mai mult din bucuriile lumeşti pentru cei care au instituit aceste reguli şi care au împărţit bogăţia pe Pământ.
    Marii Maeştri, în fiecare religie, au dat căi perfecte de a trăi bucuria îndumnezeirii în corp fizic: Iisus a demonstrat, în mod practic, nemurirea corpului, Babaji a oferit exemplul păstrarii corpului nemuritor, Buddha a cunoscut iluminarea abia după ce a primit iniţierea în tainele bucuriilor fizice ale celor 5 simţuri...etc. Cu toate ecestea, in fiecare dintre cele trei sisteme, creştinism, yoga si buddhism s-au distorsionat informaţiile până la nivelul la care să se creadă că îndumnezeirea este posibilă doar prin părăsirea corpului fizic sau prin suprimarea bucuriilor care ţin de el. Şi toate cele trei sisteme au promovat, în final, Calea Renunţării.
    Vine însă o vreme când ne trezim din acest vis şi realizăm că Dumnezeu este abundenţă, că Dumnezeu este extaz şi că, pentru a fi una cu el, avem dreptul şi integrarea de a fi toate acestea şi de a le experimenta în plan fizic, în mod constant. "

Sursa : Dumnezeu este abundenta - Infinity Tantra

Mai multe aspecte despre spiritualitate gasesti in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE.

Sustine informatia de calitate


Cu drag,
Cristiana Dragomir

Terapeut holistic & Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu