marți, 28 octombrie 2014

WORKSHOP ” ZEN ÎN CÂTEVA MINUTE - KEEP IT SWEET AND SIMPLE! ”

                                                               


"Cui se adreseaza?
Pentru cei care înca nu și-au găsit ritmul in practicarea exercițiilor de dezvoltare spirituala, dar și pentru cei care au încercat o sumedenie de practici, dar ”nu le-au ieşit”, am creat acest workshop în care se prezintă practici de relaxare, dar și de energizare, se vorbește despre Îngeri și arta integrării spiritualității in viața de zi cu zi.
Participând la acest workshop veți învăța:
- cum sa includeți exerciţiile de relaxare in viața de zi cu zi;
- cum sa fiți energizați in cateva minute;
- cum sa adoptaţi o alimentaţie mai uşoară;
- exerciţii simple alături de copii;
- despre Îngeri si darurile lor;
- spiritualitate in... bucătărie;
- 8 paşi spre o viață abundentă.
În secolul vitezei, dezvoltarea spirituală a devenit o urgenţă, dar și un obiectiv care pare greu de atins. Principalul motiv pare lipsa de timp, dar poţi descoperi cum sa integrezi rapid in viata de zi cu zi practicile învăţate.


Dupa eveniment, cine dorește se poate programa pentru ședințe de consiliere spirituală: http://eurynome999.blogspot.ro/2014/07/sedinte-de-citire-cu-ingeri-conectare.html

Cine este facilitatorul evenimentului?
Workshopul va fi ținut de catre Cristiana Dragomir (https://www.facebook.com/cristiana.dragomir999?fref=ts), terapeut Soul Healing si coach, consilier de dezvoltare personala acreditat CNFPA si Ministerul Muncii, creator si voluntar al programului de informare a copiilor: "Energie in armonie" etc. Ea a practicat si aplicat în terapie tehnici ale maeştrilor din India (relaxare mentală, accesarea si reprogramarea subconştientului) si din practica taoista chineză (transformarea emoţiilor, energizarea organelor interne). Experienta sa profesionala este de peste 10 ani de lucru cu oamenii in profesii ca: terapeut vindecare pranica (terapie cu lumina), terapeut ThetaHealing, terapeut armonizare energetica, practicant Tao Curativ, practicant Yoga stretching, practicant dans terapeutic etc.

Când are loc? Sâmbătă, 1 noiembrie 2014, orele 13.00 - 17.00.

Unde? Brașov; locatia exacta va fi comunicata persoanelor care au confirmat înscrierea.

Care este contribuția voastră financiară la acest eveniment?
100 lei/persoană (preț promoțional) sau gratuit pentru cei care vin cu 5 prieteni precum și pentru copii intre 5-14 ani. Înscrierea se face pe bază de avans 50 lei - prin serviciul de transfer electronic al Poştei romane - către Cristiana Dragomir, O.P. 6 Iaşi.
Confirmarea înscrierii - la tel. 0726311518
Atenție: Nr.de locuri este limitat, așa ca ar fi bine să vă înscrieți in timp util."


Workshop organizat de Stiinta Inimii, Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu