joi, 2 octombrie 2014

Cernerea lumilor - In curand, pe o alta frecventa a planetei



articol de Inelia Benz
"În 2011 a avut loc o separare în conştiinţa colectivă umană. Cei care şi-au dorit o realitate a întrupării fizice fără frică, cu putere personală asumată, conştientă, trează şi cei care nu şi-au dorit aceasta. Gaia insistă în mod activ ca separarea fizică să fie făcută în timp, să dureze cam trei generaţii, să fie fără traume şi cu blândeţe. Noi, conştiinţa colectivă umană, însă, insistăm pentru o separare „rapidă şi furioasă”.
Diferiţi oameni şi mediile în care mă aflu şi eu, au menţionat un al treilea război mondial şi alte scenarii apocaliptice. În prezent port mai multe conversaţii pe acest subiect prin e-mail, text şi în persoană pe WalkWithMeNow.com.
Se pare, foarte clar, că o separare rapidă a realităţilor în plan fizic se alege de către conştiinţa noastră colectivă. Cum se va desfăşura aceasta, ei bine, acestea sunt opţiunile cu care ne jucăm în prezent. Noi ne decidem.

Majoritatea oamenilor de pe pământ va interpreta şi manifesta o alegere în funcţie de ceea ce este real pentru fiecare. Ce alegeri văd ei ca reale.
Un lucru de ţinut minte este că nimeni nu alege pentru noi, nimeni nu ne alege, nu există niciun popor ales. Nu există o naţiune vizată. Este vorba de fiecare persoană care alege pentru sine. Dacă ai lucrat cu tine însuţi ai ales o realitate împuternicită, pur şi simplu la atât se rezumă.
Eu am mai trecut milimetric pe lângă linii temporale apocaliptice. Şi acesta este, cu siguranţă, un mod de a face separarea, însă ce simt acum este o „coliziune” dură cu o linie temporală de separare fizică la nivel vibraţional.
Aceasta s-ar putea desfăşura sub forma unui război, violenţă şi miliarde de morţi, sau s-ar putea desfăşura în moduri în care nici măcar nu putem începe să ne imaginăm, dar sunt deschise spre „astfel sau mai bine”.
Ceea ce am tot făcut până acum identificând rezonanţe, disonanţe este exact aceasta: separăm lumile. Suntem în avantaj în sensul că facem aceasta în mod conştient. Însă, toată lumea face acest lucru într-un fel sau în altul. (MP3-ul de luna aceasta Detoxifică-ţi viaţa discută despre rezonanţă şi disonanţă în detaliu)
Este uşor să fii atras într-un câmp de luptă. Energia salvatorului, a martirului, a soldatului, a războinicului, a comandantului este puternică în unii dintre noi. Însă aceasta presupune o scădere a nivelului de vibraţie, pentru că tot ceea ce înseamnă război sau conflict înseamnă vibraţie joasă prin natura lor. Dacă te simţi atras să salvezi, să-i protejezi pe alţii, aş sugera să examinezi în schimb energia „protectorului”. Nu a unui apărător cu arme, ci a protectorului ca zid impenetrabil de energie, fără consecinţe asupra celor care încearcă să treacă, doar o imposibilitate de a trece.
Noi suntem porţi prin care oamenii pot trece în noua paradigmă. Însă se pare că în curând mulţi dintre noi vor deveni un zid pentru a opri vechea paradigmă să o polueze pe cea nouă. Un zid care este atât de limpede, de treaz încât nu poate fi infuzat, manipulat sau corupt de programe sau judecăţi, sau de tentaţii.
Sau poate că nu :).
Separarea fizică este efectiv decizia conştiinţei colective umane acum. Aş spune că pentru moment, doar să o observăm.
Aşa cum o observ eu, şi aceasta este ceva ce descriu în cartea Interviu cu un asasin intuitiv, există şi o a treia opţiune care se manifestă. Este atât de în afara scalei noastre de realitate, încât este necesar să fie observată.
În principiu, lumina şi întunericul pot exista - şi chiar există una fără cealaltă. De fapt, acesta este singurul mod în care pot exista. Noi le putem vedea pe amândouă, pentru că ambele există separat una de alta, în lumea noastră. Există de asemenea şi o realitate în care nu există nici una dintre ele.
Şi ceva ce de-abia acum apare: conştiinţa noastră este o realitate în care ambele există ca Una. Nu lumina şi întunericul care formează un gri, ci care creează o culoare ce nu există în spectrul nostru. Nu o realitate în care se neutralizează sau în care se împletesc, ci una în care se naşte un element nou.
Nevoia imperioasă de separare în realităţi diferite pare să fie cumva legată de apariţia aceste noi vibraţii. Este aproape ca şi cum, dacă nu ne separăm acum, vom fi cu toţii înghiţiţi în noul element şi acesta este atât de necunoscut, de diferit, de „neuman” încât forţăm cu putere alegerea acum.  Simţiţi frică? Frica ar putea fi o atracţie către împrejurări familiare.
Simţim o dorinţă de a afla mai mult? Un mod, poate de a explora un loc în care n-a mai fost nimeni până acum.
Singurul mod în care putem sta în claritate şi să ne menţinem alegerea la nivel conştient este să căutăm în mod activ rezonanţa şi tot în mod activ, să nu ne implicăm în disonanţă."

https://ascension101.com/ro/home/free-articles/97-september-2014/467-the-spliting-of-the-worlds-coming-to-a-planet-near-you.html

Mai multe informatii despre moduri de crestere a vibratiei personale gasesti in PROGRAMUL PENTRU O VIATA SEDUCATOARE

Daca ti-a fost util articolul, sustine informatia de calitate:



Cu drag,
Cristiana Dragomir

Terapeut holistic & Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu