duminică, 17 august 2014

Dupa jocurile de rol ramane iubirea

Am tras de curand o linie sub evenimentele din viata mea. Nu ca sa fac o suma, ci pentru ca m-a uimit cat de multe se pot intampla in atat de putini ani.
M-am uitat cate fiinte dragi am pierdut, de cate ori a trebuit sa-mi adun sufletul si sa mi-l pun la loc cand credeam ca s-a facut bucati, de cate ori a trebuit sa plec fara a ma uita inapoi si de cate ori am privit pe altii plecand fara sa pot opri asta...M-am uitat la unele dureri neintelese in timpul de atunci, la drumurile pe care am pornit cu inima deschisa, ca apoi sa trebuiasca sa ma opresc si sa apuc intr-o alta directie, lasand in urma revolta sau alte sentimente grele. O viata plina si tot atatea ocazii de a spune: "Pana aici!" si de a inschide portile inimii; sau tot atatea ocazii de a...le deschide mai larg!

Da, privind in urma si privind si in ACUM, vad ca fiecare intamplare din viata, fiecare alegere, fiecare situatie in care aparent "nu ai de ales", sunt sanse oferite sa descoperi, sa simti, sa scoti la iveala si mai multe resurse de iubire. Caci inima se poate expansiona infinit si orice bucurie, orice dar, orice suferinta, orice plecare, sunt ocazii oferite tie sa vezi ca poti iubi SI MAI MULT!
Am simtit ca, dupa toate, tot ce a ramas este iubirea, mai multa de ficare data: am simtit ca imi iubesc fostii iubiti, prietenii vechi, toate fiintele care au plecat din viata mea sau au trecut dincolo de aceasta viata, orice fiinta care mi-a fost draga vreodata este inca in inima mea, indiferent de rolurile pe care le-am jucat, indiferent daca si cum ne-am ranit la un anumit punct...
Am simtit ca dupa fiecare situatie "conflictuala" -  la job, in familie, in amicitii - dupa ce "undele de la suprafata apei" s-au estompat, in adancul sufletului a ramas numai iubirea, impreuna cu o unda de amuzament pentru felul cum uneori alegem sa ne jucam rolurile.
Acum privesc toate relatiile din aceasta perspectiva: stiu clar si simt sigur ca, indiferent cum ne-am manifesta aici  - ca prieteni, iubiti, colegi, membri ai aceleiasi familii, colaboratori - indiferent de simpatii si antipatii, intelegeri sau animozitati, compatibilitati sau divergente, in spatele tuturor acestora si dincolo de ele, sufletele noastre se iubesc dintotdeauna, si tot ce ramane dupa jocul de roluri este IUBIREA!

Fragment din cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE.
Comana cartea aici.

Daca ti-a fost util articolul, sustine informatia de calitate:


Multumim!

Cu drag,  
Cristiana Dragomir 

Terapeut holistic & Coach
(Light Healing, ThetaHealing, Angel Healing)
Tel: 0746 165 813  
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com  
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu