joi, 11 august 2016

Vindecarea sexualitatii feminine


Dragele mele, de-a lungul ultimilor ani, lucrad cu multe dintre voi pe probleme de sanatate si cuplu, am constatat ca atunci cand vine vorba de sanatatea organelor interne si sexualitate, ele sunt inter-corelate, si au o legatura directa cu functionarea tiroidei si a sitemului endocrin. Educatia de acasa, programele si convingerile limitative si sentimentele de vinovatie imprimate din familie sau sistemul religios din care faci parte pot sa fi dus la destabilizarea ritmului tiroidei, dar si la o viata sexuala deficitara sau o stare de sanatate (fizica sau psihologica) care poate fi imbunatatita.

Am lucrat intensiv in terapia Soul Healing pentru reprogramarea acestor cauze si a altor posibili factori care creau disfunctii in domeniu, dar cel mai usor si eficient mi se pare acum acest exercitiu (meditatie ghidata) care regenereaza intregul sistem endocrin, energizeaza organele interne si vindeca tiroida si aspectele legate de sexualitate.
Maestrii Taoisti ai Chinei antice cunosc importanta detoxifierii si energizarii organelor interne si a sistemului endocrin pentru o sanatate si o sexualitate infloritoare, si de aceea in acest exercitiu sunt cuprinse o parte din invataturile lor. Desigur, pentru rezultate profunde si de durata, gasirea si reprogramarea cauzei este intotdeauna binevenita, dar meditatia ghidata este un bun inceput si detensioneaza, detoxifica si relaxeaza intregul sistem al corpului feminin.
In Soul Healing recomandam de asemenea o detoxifiere a alimentatiei si alte obiceiuri benefice descrise pe larg in cartea “Armonia ta, Femeie”, iar exercitiul VINDECAREA TIROIDEI, GLANDELOR ENDOCRINE SI SEXUALITATII faciliteaza toate celelalte tratamente si creste tonusul intregului organism pentru a te putea bucura de o sanatate radianta si de o viata sexuala implinita.

Cu drag,
Cristiana Eltrayan
Terapeut holistic & Life Coach
Soul Healing
Tel:+40 746 165 813
E mail: eltrayan@soulhealing-holistictherapy.com
Youtube: Cristiana Eltrayan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu