luni, 24 februarie 2014

DANS MEDITATIV: DANS PENTRU ARMONIZARE - incepand cu 19 iunie 2014
Ca femei, exprimarea aspectelor feminitatii este esentiala pentru armonia si sanatatea noastra. Poate ca le-am cenzurat din convigeri invatate sau din experiente trecute ce au generat teama, dar vine vremea sa le lasam sa se manifeste armonios in aceasta lume, pentru ca noi sa fim mai sanatoase si mai fericite!

In cadrul programului de workshop-uri DANS MEDITATIV: DANS PENTRU ARMONIZARE vom avea ocazia de a lasa libere toate aspectele feminitatii noastre, ale puterii noastre ca femei, reamintindu-ne curgerea naturala a energiei prin corpurile noastre si vindecarea prin dans.Ne vom reaminti sa lasam muzica sa curga prin noi, sa "ne danseze" si sa rupa zagazurile energiei noastre de forta - energia  - feminina, astfel incat ea sa se poata manifesta liber.

Teme:

PARTEA 1
 - initiere in dans meditativ;
 - exprimarea si deblocarea emotiilor prin dans;
 - amplificarea feminitatii prin dans meditativ;
 - exercitii practice
Cost: 30 lei

Data: Intalniri bilunare joia, incepand cu 19 iunie,  la ora 18.00.


PARTEA 2: 

 Discutii libere si initieri cu temele :
- roluri si aspecte ale Femeii;
- teme si aspecte ale feminitatii exprimate in eros; 
- integrarea aspectelor masculine ale fiintei noastre, ca femei - meditatii ghidate si exercitii;
- cum canalizam armonios energia noastra - armonizare prin alimentatie si exercitii .

Cost: 222 lei

Data: intaliri bilunare sambata, incepand cu 21 iun 2014, la ora 11.00.

Inscrieri la tel: 0746 165 813.

Mai multe informatii despre vindecare alternativa si stil de viata sanatos gasesti si in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE
Comanda cartea aici
Cu drag, 
Cristiana Dragomir
Terapeut holistic & Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Un comentariu:

  1. In cadrul workshop-urilor de am DANS MEDITATIV am avut surpriza sa iau parte la initieri si vindecari care nici eu nu banuiam ca vor fi activate: participantele au confirmat prezenta si indrumarea zeitatilor egiptene ,primind, inca din seara anterioara participarii, simboluri specifice acestora sau vise calauzitoare. Workshop- ul anterior a beneficiat de prezenta subtila a energiei arhetipului feminin primordial,asa cum mi-a fost descris de participantele cu clarvedere, eu fiind "adancita" in dans...Pentru unele dintre ele s-a "downloadat" si integrat energia arhetipului primordial masculin, care le-a aparut fie ca imagini fie ca senzatii iar pentru altele, cele doua energii s-au combinat in emisia starii de uniune completa masculin-feminin...infatisandu-li-se sub forma Androginului... In fiecare sesiune se ruleaza melodii si stari diferite, in functie de cerintele sufletului participantelor, intr-o curgere magica si fireasca al carui sens il aflu abia dupa :) E asa simplu si lin sa te lasi in voia ritmului lucrurilor si a cerintelor naturale si profunde ale esentei grupului!
    Totul se reveleaza in ritmul dansului!

    RăspundețiȘtergere