joi, 9 mai 2013

"Energie in armonie" - Hrana copilului tau - WORKSHOP Iasi - 22 iulie 2013, ora 18.00

Cum sa imi hranesc copilul ca sa se comporte armonios?
Teme:

- detalii despre efectul diverselor tipuri de alimente
asupra energiei copilului (fructe/legume,macaruri preparate, lactate etc.):

- detalii despre legatura intre alimentele consumate si diverse stari pe care le provoaca(agitatie/liniste;vitalitate/oboseala etc.);

- detalii despre armonizarea comportamentului (si) prin alimentatie: aflati ce alimente ii pot face pe copii mai armoniosi, mai isteti, mai plini de viata si mai concentrati la invatatura.

 - detalii despre emotii si sentimente si anumite alimente care sunt solicitate de acestea (ex: sentiment de oboseala vs. cresterea apetitului pentru fainoase).

Ne aflam intr-o perioada in care copiii au nevoie de ghidare si sprijin mai mult decat oricand,caci se confrunta cu probleme de identitate personala si cu neintelegeri in privinta modului de functionare a lumii in care s-au nascut (chiar daca nu isi dau seama de asta nici ei si, poate, nici parintii).De aceea, am simtit ca este necesar sa participam la un program de echilibrare a valorilor personale pentru micuti, care sa cuprinda ghidare si sprijin in ceea ce priveste descoperirea si urmarea acelor obiceiuri care ii conduc spre echilibru si Starea de Bine.
Si,intrucat primul pas vital pentru cei mici este o alimentatie sanatoasa,va invitam la un workshop de informare in privinta alegerilor alimentare sanatoase si benefice pentru copiii Dvs.(si nu numai). Workshop-ul include argumentele necesare intelegerii starilor pe care alimentele consumate le provoaca in organism si insistarea asupra motivelor pentru care anumite alimente genereaza disfunctii (obezitate,concentrare scazuta la lectii, agitatie/irascibilitate etc.).



Cand?
Luni, 22 iulie 2013, ora 18.00

Unde?
Libraria Floarea Vietii, Iasi - Str.Lapusneanu

Cat costa?
50* lei/pers. Pentru adolescenti/studenti (14-21 ani) costul biletului este de 30 lei. Pentru copii pana la 14 ani workshop-ul este gratuit.


*Prin inscrierea la 3 workshop-uri din seria ARMONIZARE PERSONALA obtineti o reducere de 10% din pretul fiecarui workshop.

Prin inscrierea la 5 workshop-uri din seria ARMONIZARE PERSONALA al saselea va fi cadoul nostru pentru Dvs.

Cine il sustine?
Workshop-ul va fi sustinut de Cristiana Dragomir, Consilier de dezvoltare personala acreditata CNFPA si fondatoarea programului de voluntariat  "Energie in armonie", pentru educatia intru sanatate a copiilor, desfasurat in scolile galatene.

Alte workshop-uri din seria ARMONIZARE PERSONALA:

Cuplul perfect - mit sau realitate? - Conferinta Iasi - Joi, 18 iulie 2013, ora 18.00

 

 Amplificarea feminitatii -Fit & Fabulous -Conferinta Iasi - Sambata, 20 iulie 2013, orele 15.00-18.00 

 

Amplificarea orgasmului si amonizarea energiei sexuale - Workshop Iasi - Sambata, 27 iulie 2013, ora 17.00

 

 Relatia armonioasa cu copiii tai (nascuti sau nenascuti) -Conferinta Iasi -

Sambata .3 august.2013 , ora 17.00


Relatia cu parintii nostri: descoperirea misiunii personale prin intelegerea rolului lor - Conferinta Iasi - Luni, 5 august 2013, ora 18.00

 

Detalii aici:
https://plus.google.com/116237977110675486522/about/p/pub


Va asteptam cu bucurie!

Cu drag,

Cristiana Dragomir

Consilier dezvoltare personala si armonizare energetica

Tel: 0746 165 813

E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu