luni, 11 ianuarie 2016

Bicarbonat de sodiu pentru frumusete


"Cu siguranță că majoritatea dintre noi avem acasă bicarbonat de sodiu. De asemenea, cu toții știm câteva dintre utilizările sale. Dar, oare știți că îl puteți folosi și pe piele? Citiți acest articol pentru a afla despre utilizările incredibil de ușoare ale bicarbonatului de sodiu în rutina zilnică de înfrumusețare.
Spălarea feței
Spalarea feței nu trebuie să se facă cu ajutorul unui amestec sofisticat. Pur și simplu amestecați împreună 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu și 1 linguriță de apă caldă pentru a forma o pastă. Clătiți fața cu apă și frecați amestecul cu mișcări circulare pe față pentru a curăța ușor pielea.

Exfoliant
Cele mai multe utilizări a bicarbonatului de sodiu în îngrijirea pielii includ, de asemenea, folosirea ei în calitate de exfoliant. Unele persoane consideră că bicarbonatul de sodiu, el însuși, este suficient de granulat pentru a fi un exfoliant delicat. Puteți adăuga, de asemenea o linguriță de bicarbonat în soluția de curățare sau adăugați o lingură de bicarbonat de sodiu și apă, împreună cu 2 lingurițe de făină de ovăz pentru a obține o curățare profundă.
Pedichiură
Răsfățați-vă cu o pedichiură spa chiar la dvs. acasă. Amestecați două-trei linguri de bicarbonat de sodiu cu apă pentru a prepara un amestec cu efect liniștitor pentru picioare. Adăugați ulei esențial (cum ar fi ulei de lavandă) și lăsați la înmuiat timp de 20 de minute. Apoi frecați picioarele cu o pastă de bicarbonat de sodiu și apă pentru a ajuta la exfolierea petelor aspre.
Baie de dezintoxicare
Băile de dezintoxicare ne ajută organismul să elimine toxinele! Aveți grijă să faceți aceste băi seara pentru că după asta vă veți simți probabil obosit. S-ar putea să vă simțiți chiar slăbiți în urma acestei proceduri, astfel încât asigurați-vă că rămâneți hidratat! Adăugați 1-2 pahare de bicarbonat de sodiu și 2 pahare de sare Epsom în timp ce faceți baie și stați în ea pentru aproximativ 30 de minute.
Curățarea unghiilor
Oja lăsată pe unghii prea mult timp le poate face să arate galbene. Scăpați de petele de pe unghii prin spălarea lor cu un amestec de bicarbonat de sodiu și peroxid.
Tratarea acneei
Amestecați apă și bicarbonat de sodiu pentru a face o pastă. Masați ușor amestecul în piele concentrându-vă pe zona T. Lăsați pasta pentru cel puțin un minut și clătiți pentru a elimina punctele negre și orice murdărie de pe piele sau dinlăuntrul ei."
Cu drag,

Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu