luni, 22 iunie 2015

Supraalimentele si efectele lor

In esenta, supraalimentele sunt alimente care combina proprietatile nutritive cu energia vinecatorare, cu alte cuvinte plante cu o costiinta puternica, ce aduc modificari benefice la nivel fizic dar si emotional si mental. Ca terapeut, folosesc si recomand supraalimentele adesea, deoarece orice detoxifiere sau usurare a dietei poate fi mult ajutata de folosirea lor.  Ele au rolul de a completa nutritia dar si de a vindeca anumite deficite sau disfunctii. Pentru vindecare se pot consuma conform recomandarii unui terapeut holisitic (ex: Triphalla, Moringa, Neem) , iar pentru o nutritie echilibrata majoritatea pot fi incluse in cantitati moderate in alimentatia zilnica (ex. spirulina, semintele de canepa, goji, chlorella). 
O lista completa a principalelor supraalimente si descrierea lor amanuntita gasesti in cartea Armonia ta, femeie, iar mai jos te poti bucura de o lista succinta a celor care ne plac cel mai mult:
Am gasit o lista excelenta alcatuita de Ligia Pop (careia ii multumesc pe aceasta cale) si o transmit impreuna cu recomandarea ca, la fel ca si in celelalte domenii, totul sa fie "inghitit" cu discernamant :). Pentru mai multe sugestii despre cum sa-ti modifici sanatos si simplu dieta, rezerva-ti o sedinta de consiliere si cosulta cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE.

Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu