duminică, 27 aprilie 2014

Conferinta intrare libera: Tao pentru vindecare - Transformarea emotiilor in stari pozitive NIVEL 2 -Iasi - Miercuri, 7 mai 2014, ora 18.00 si Curs - 8 mai 2014



Cauzele subtile (emotii stocate, neintelese sau nerezolvate) sunt cele care duc in planul fizic la disfunctii ale corpului. In medicina chineza intreaga functionare a corpului se bazeaza pe armonizarea celor cinci elemente: (foc, pamant, metal, apa, lemn) si pe recircularea energiei vitale in corp. Medicii din atichitate au descoperit si dezvoltat procedee specifice de a fructifica propria energie, pentru echilibrare si de a deveni stapanii propriilor impulsuri.

Aspecte ale acestei discipline stravechi vor fi preentate in cadrul conferintei cu intrare libera Tao pentru vindecare - Transformarea emotiilor in stari pozitive, ce va avea loc miercuri, 7 mai 2014, la ora 18.00.

Conferinta va fi urmata de cursul "Tao pentru vindecare - Transformarea emotiilor in stari pozitive - NIVEL 2", joi, 8 mai 2014, ora 18.00.

In workshop-ul "Tao pentru vindecare - Transformarea emotiilor in stari pozitive - NIVEL 2" vom trece la nivelul avansat al tehnicii de "Transformarea emotiilor in stari pozitive". Vom afla cum energizarea unui anumit organ si incurajarea unei anumite emotii poate sa vindece intregul corp, vom descoperi secretele celor cinci elemente in raport cu emotiile noastre si cu mentinerea starii de bine.
Vom descoperi cum putem recircula energia vitala si energia sexuala in interiorul corpului nostru pentru a ne vindeca.
Vom invata sa energizam organele interne si sa ne folosim de sunete si culori specifice pentru a le vindeca.
Vom face exercitii practice de energizare si scurte meditatii de vizualizare a organelor interne.
 Toate acestea se vor desfasura intr-un spatiu de vindecare special creat pentru armonizarea energetica a participantilor.

Data: 8 mai 2014, ora 18.00

Costuri: 200 lei/pers.
Inscrierile se fac la tel: 0746 165 813

Mai multe informatii despre vindecare alternativa si stil de viata sanatos gasesti si in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE
Comanda cartea aici

Cu drag,
Cristiana Dragomir
Terapeut armonizare energetica
(Vindecare cu lumina, ThetaHealing, Angel Healing)
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu