marți, 15 aprilie 2014

Ce este vindecarea cu lumina?




" Vindecarea folosind lumina şi culorile

Corpul nostru este alcătuit din particulele electronilor în mişcare şi din vibraţiile electrice care sunt măsurabile folosind tomografele şi alte echipamente de diagnosticare. Aceste aparate arată variaţiile electrice ale corpului şi ale creierului nostru sub forma unor culori ce variază, deci nu ar trebui să ne surprindă că şi noi ne aducem aminte de proprietăţile vindecătoare ale culorilor. Spitalele au început să folosească culorile in vindecare, ue exemplu, lampe cu lumină albastră fluorescentă sunt focalizate asupra copiilor nou născuţi pentm a-i vindeca de icter. Un nou studiu efectuat în Italia a descoperit că lămpile fluo­rescente ce emit o lumină turcoaz sunt chiar mai bune decât albastrul simplu, când este vorba de ameliorarea simptomelor hepatitei.
în plus faţă de folosirea luminilor colorate, vizuali­zarea sau evocarea cu intenţie (gândindu-ne la sau simţind, în loc să vedem) a anumitor culori în jurul anumitor afecţiuni fizice pot, de asemenea, să grăbească consi­derabil vindecarea acestora.


Aşa cum am discutat în capitolul precedent, fiecare arhanghel are o anumită culoare asociată cu aura sa, deci apelarea acestor culori poate invoca un anume arhanghel asociat cu acea nuanţă.
De exemplu, vizualizarea culorilor curcubeului în jurul vostru sau al altcuiva ajută la vindecarea blocajelor din alte vieţi, precum şi a dezechilibrelor karmice care generează modele comportamentale negative. Invocând toate culorile din curcubeu, se produce o vindecare profundă la mai multe niveluri simultan.
Culorile curcubeului sunt asociate cu arhanghelul Raziel, numit şi „arhanghelul vrăjitor". Raziel este foarte întelept si este un adevărat magician - gânditi-vă Ia Gandalf din Stăpânul inelelor, având aripi mari de înger. El îi ajută pe toţi cei ale căror scopuri spirituale sunt foarte elevate (cum ar fi învăţătorii spirituali şi vinde­cătorii) să-şi înlăture temerile legate de darurile de care dispun - mai ales cei care au fost pedepsiţi în această viaţă sau în alta pentm capacităţile lor vindecătoare paranormale.

Lumina curcubeului este de asemenea asociată cu energia vindecătoare Reiki, o vibraţie specială pe care vindecătorii încep să o emită după ce ajung pe frecvenţa de unde potrivită. Intrarea pe frecvenţă se produce atunci când un profesor Reiki, care se află deja pe frecvenţă, arată anumite simboluri elevului. Profesorul desenează cu degetul aceste simboluri la nivelul chakrei coroană şi asupra altor chakre ale elevului. Elevul învaţă apoi anumite poziţii ale mâinilor pentru a trimite energie Reiki către sine însuşi sau către clienţii pe care îi va trata folosind această energie. Reiki se învaţă în patru nivele şi noi simboluri se adaugă la fiecare nivel. Ultimul nivel este cel de maestru Reiki.
Energia Reiki este moale şi catifelată, ca un duş plăcut de apă caldă. Când întâlnesc maeştri Reiki, văd benzile curcubeului în aura lor. De asemenea, am văzut un grup de îngeri complet acoperiţi de culorile curcubeului, alături de maeştri Reiki. I-am botezat „îngerii Reiki".
în capitolul 14, voi vorbi mai amănunţit despre Reiki, Qi Gong, Atingerea Terapeutică şi alte modalităţi de vindecare prin energie. Veţi citi despre studii ştiinţifice care au analizat eficienţa vindecării energetice în tratarea bolilor şi a rănilor. 

                Lumina verde ca smaraldul
Lumina verde ca smaraldul este asociată cu arhanghelul Rafael, care este principalul vindecător între arhangheli. Atunci când îl chemaţi pe Rafael, el răspân­deşte lumina lui verde ca smaraldul asupra persoanei afectate. Lumina verde este absorbită ca un balsam vindecător sau ca medicamentele cu acţiune rapidă. De asemenea, puteţi vizualiza lumina verde smarald în junii vostru sau al altei persoane, obţinând acelaşi efect vindecător. Invocarea luminii este acelaşi lucru cu invocarea unui arhanghel, deoarece lumina este adevărata esenţă a tuturor îngerilor.

Când Rafael se află prin preajmă, puteţi vedea lumina verde smarald cu cel de-al treilea ochi sau scântei verzi cu ochii fizici. Lumina verde smarald rămâne deasupra părţii rănite sau a bolnavului până când aceasta se vindecă. De multe ori, în timpul şedinţelor mele mediumice, am observat că clienta mea avea, de exemplu, o lumină verde ce-i acoperea rotula. Când am întrebat-o despre acest lucru, mi-a spus că zona aceasta fusese rănită şi că se rugase să se vindece. Lumina verde ce se află într-o anumită parte a corpului indică faptul că rugăciunile pentru sănătate au fost ascultate şi au primit răspuns.
Trimiterea luminii colorate către o rană sau o zonă bolnavă este o metodă extrem de eficientă. Ea funcţionează mai ales când e vorba de vindecarea copiilor sau a animalelor, deoarece credinţa lor perfectă acelerează vindecarea. Următoarele două exemple ne pot învăţa cum putem avea mai multă încredere şi credinţă, asemenea copiilor şi animalelor.
Atunci când doriţi vindecarea pentru voi înşivă, rugaţi-i pe îngeri să vă ajute să fiţi deschişi şi receptivi. Ţineţi minte: îngerii vă pot ajuta la orice, inclusiv să aveţi mai multă credinţă şi o mai mare receptivitate la vindecare.

* * *

Atunci când vizualizaţi sau invocaţi lumina albă, apelaţi o fiinţă inteligentă, vie. Lumina albă este culoarea îngerilor păzitori, în timp ce luminile colorate corespund arhanghelilor şi câtorva dintre maeştrii spirituali elevaţi (Cum ar fi Quan Yin, zeiţa orientală a compasiunii, a cărei culoare este roşu vişiniu). Lumina albă este strălucirea haloului îngerilor, aura lor.
Tot ceea ce înconjuraţi cu lumină albă este perfect protejat, deoarece lumina alb strălucitoare este invincibilă. De asemenea, este o culoare foarte puternică pentru vindecarea temerilor şi bolilor adânc ascunse, la fel cum un ai curăţa cu un şuvoi puternic de apă.
După cum veţi putea citi mai jos, Kaiisha s-a vindecat când a vizualizat lumina albă cum îi purifică chakrele.

Când iubirea este invocată împreună cu lumina şi intenţiile limpezi, atât puterea luminii, cât şi a iubirii, sunt amplificate una de către cealaltă. Iubire plus lumină constituie cel mai eficient medicament dintre toate.
Atunci când lucraţi cu lumina alb strălucitoare în mod regulat, veţi învăţa să aveţi încredere în puterea ei de a vindeca şi de a proteja.

Cele mai dramatice vindecări survin atunci când avem intenţii limpezi în cea ce priveşte vindecarea unei afecţiuni. Aceasta se întâmplă adesea când cineva de care ne pasă se află în suferinţă. Cu toate acestea, uneori oamenii pe care încercăm în mod clar să îi ajutăm se opun eforturilor vindecătoare, prin propriile lor temeri sau planuri. Aşa cum am spus mai devreme, animalele şi copiii nu se opun vindecării - ei o primesc cu bucurie şi astfel contribuie la vindecările miraculoase.

Lumină alb-strălucitoare are două scopuri: purifi­carea, care atrage vindecarea, şi protecţia. Intenţia pe care o menţineţi atunci când invocaţi lumina determină care scop va fi manifestat.
Lumina alb-strălucitoare poate fi invocată şi în vremuri de prirnejdie pentru a oferi protecţie imediată.

Lumina albă este o metodă veche şi probată care ne oferă puterea de a ne vindeca şi a ne proteja pe noi sau pe cei dragi nouă, precum şi obiectele noastre. Am primit de curând un mesaj de la îngeri, în care ne cereau ca în fiecare noapte, înainte de a merge la culcare, să vizualizăm cu toţii planeta învăluită de lumina alb-strălucitoare. Dacă luăm în calcul diferenţele de fus orar, în felul acesta, planeta ar fi protejată în permanenţă. Deoarece lumina albă (ca şi celelalte culori) păleşte cu timpul, acest ritual de noapte asigură ca Pământul este tot timpul acoperit şi protejat.


Lumina aurie este culoarea lui Hristos - aceasta nu se referă în mod necesar la omul Isus sau la religia creştină, ci la spiritul iertării şi iubirii necondiţionate, pline de forţă. Este semnul că totul va fi bine; înseamnă „Ai credinţă, pentru că totul este bine". Oamenii care au avut viziuni ale lui Iisus povestesc că au văzut o strălucire aurie în jurul lui. în mod normal, eu văd lumina aurie în jurul celor care fie lucrează îndeaproaoe cu lisus, fie trăiesc conform principiilor pe care le-a propovăduit el.
Credinţa este un aspect al iubirii, deoarece este absenţa îndoielii şi fricii. Cei care au citit Evangheliile îşi vor aminti că Iisus a pus întotdeauna vindecările sale pe seama credinţei. Demonstraţia modernă a cuvintelor sale a fost oferită de nenumărate studii, care arată că încrederea pacienţilor în competenţa doctorilor lor era o componentă crucială a capacităţii pacienţilor de a se vindeca sau nu.
Aşadar, puteţi invoca lumina aurie ca să vă ajute pe voi sau persoana pe care o vindecaţi, să vă amplifice încrederea. Lumina galben-aurie poate fi invocată împre­ună cu alte culori; poate fi invocată împreună cu lumina albă, dacă vă este teamă şi aveţi nevoie de protecţie. Lumina aurie vă va susţine credinţa, iar lumina albă vă va asigura siguranţa.

Atunci când invocaţi culori, nu puteţi să greşiţi şi să alegeţi ceva ce nu trebuie. Vă puteţi întreba: Atunci de ce să nu invoc toate culorile, ca să fiu sigur? Şi metoda asta este bună. Cu toate acestea, cea mai bună metodă este să vă rugaţi să fiţi călăuziţi în alegerea culorilor pe care să le invocaţi şi/sau să urmaţi ce vă îndrumă propria intuiţie în ceea ce priveşte alegerea culorii. Din nou vă spun că nu puteţi greşi. Intenţia voastră clară de a vindeca trimiţând lumina colorată - împreună cu iubire - este adevărata putere care vindecă. "

Extrase din MEDICINA CU INGERI - de Doreen Virtue


Mai multe informatii despre vindecare holistica si stil de viata sanatos gasesti si in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE sau rezervandu-ti o sedinta de Soul Healing.

Ajuta-ne sa iti oferim materialele de dezvoltare spirituala perfecte pentru tine! Multumim. http://eurynome999.blogspot.ro/2015/03/dezvoltarea-personala-perfecta-pentru.html



Cu drag,

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Sustine informatia de calitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu