miercuri, 7 octombrie 2015

Noile energii si schimbarile personale


Cateva idei noi despre transformarile de constiinta si materiale care sa te ajute in noile energii.

Noile energii si schimbarile personale

Unii dintre noi am aflat deja, altii afla acum, ca pe planeta au fost momente de transformari majore in ultima perioada, culminand cu eruptiile solare din 27-28 septembrie 2015, care au marcat un nou val de schimbari puternice pentru intreaga omenire - in sensul bun :) (vezi info aici: 
http://in5d.com/wave-x-awakening/)


Poate ai simtit si tu ca se intampla lucruri noi sau ciudate in viata ta, sau poate pur si simplu nu stii de ce simti sa faci schimbari la care nici nu te gandisesi pana acum..."Responsabile" cu aceste senzatii sunt transformarile de constiinta la care ia parte planeta si care ne influenteaza pe fiecare intr-o anumita masura.

 Cel mai important in aceasta perioada este sa ramanem cat mai centrati si atenti la ceeea ce gandim si simtim, sa nu ne lasam influentati de valurile emotionale puternice care s-ar putea sa se manifeste (pentru unii) si sa incerca sa pastram o dieta cat mai usoara pentru a "face loc" noilor energii in corpurile noastre.

Dupa un nou training lung si interesant la Embassy of Peace, am revenit cu noi informatii pentru sanatate si vindecare si cu noi programe de armonizare personala pe care abia astept sa vi le ofer (le-am pus "la copt"). Dar, mai presus de asta, ni s-a oferit din nou oportunitatea de a vedea cat de usor se pot armoniza oameni din culturi diferite, cu exepriente de viata si de educatie diferite, in momentul in care au un tel si un focus comun : armonia energetica si impartasirea de la suflet la suflet a informatiei...
In sprijinul tau am pregatit noi materiale care ajuta in aceasta perioada de transformare si articole despre alimente benefice si vindecatoare. Le gasesti in articolele de la acest link (scroll down pana treci de articolul principal):http://us8.campaign-archive1.com/?u=75a3de292e806188121ae2cbe&id=25f8a98943


Imagine : Turning Within - pictura Soul HealingArt by Cristiana Dragomir

Cu drag,
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR ELTRAYAN


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu