miercuri, 27 mai 2015

Frumusetea feminina si sanatatea aparatului genital

       

          Este sanatatea aparatului genital feminin raspunzatoare de aspectul tau fizic?
         Cercetarile stiintifice spun ca da, exita conexiuni clare intre aspectul tanar si radiant al pielii, stralucirea ochilor, sanatatea parului si starea aparatului genital feminin. Medicina chineza a demonstrat de mii de ani ca exista meridiane (canale interne) care coreleaza zona pelvisului, organele genitale, cu restul organelor interne, prin tot corpul, pana la nivelul fetei. De aceea, modul cum arata si se simt organele tale, precum si pielea, au directa legatura cu sanatatea ovarelor si uterului tau. Tineretea si frumusetea sunt , deci, direct influentate de organele femintatii iar starea lor da tonul general al tonusului tau.
          Ce poti face pentru a imbunatati situatia?

          In primul rand trebuie avute in vedere eventualele dereglari hormonale sau disfunctii cauzate de stress, alimentatie sau probleme ale glandelor endocrine. Aici, situatia se poate remedia prin efectuarea unui control periodic si urmarirea reglarii activitatii hormonale. Trebuie stiut ca medicamentele au doar efect pe termen scurt in domeniu si ca fara o abordare integrala a situatiei problemele pot reveni sau chiar se amplifica.
           O abordare integrala (sau holistica) inseamna depistarea cauzei dereglarii, care de multe ori isi are originea la nivel emotional sau in evenimente care au generat sentimente refulate, sau chiar in moul de a munci si de a te hrani. In sedintele de consiliere holistica depistam si intelegem aceste cauze si la gasim remediile potrivite pentru rezolvarea situatiei. Uneori, asta implica schimbari in alimentatie, in ritmul de lucru, in programul de somn si chiar in viata sexuala, deoarece toate influenteaza activitatea hormonala.
          In al doilea rand, se poate recurge la remedii locale - folosirea produselor de intretinere feminina special create pentru zona genitala este o solutie de mare ajutor atunci cand vrei sa ai sanatatea si tonus optim atat la nivelul aparatului genital cat si in intregul organism.
          De o buna vreme am descoperit produsele naturale pe baza de plante special create pentru sanatatea uterului si ovarelor si am constatat ca efectele sunt uimitoare asupra tonusului general al femeilor.Este vorba despre un remediu din plante care se foloseste la nivel local (intravaginal) si care curata si detoxifiaza intreg aparatul genital, extrage si indeparteaza celulele moarte inclusiv de la nivelul uterului si calmeaza iritatiile sau disconfortul la nivel local, oferind reintinerirea si vascularizarea corecta a intregii zone pelviene. Arata ca o biluta din plante de marimea buricului degetului, dar are o putere extraordinara pentru ca este alcatuit din cele mai puternice plante folosite in China si alte zone pentru sanatatea feminina. Pentru ca o parte dintre plantele continute au un efect astringent, el functioneaza ca un magnet local, extragand si eliminand celulele moarte, depunerile toxice, particule care se elimina partial in timpul menstruatiei s.a.
         Deoarece plantele actioneaza atat la nivel fizic cat si energetic, se observa si o schimbare a starii de spirit, meridianele principale sunt energizate si hranite, iar efectele se observa de la nivelul organelor genitale pana la aspectul pielii, al sanilor, starea organelor interne (ficat, rinichi etc.), aspectul ochilor, tonus general.
         Este un produs pe care il recomand pacientelor mele si tuturor celor care au nevoie de tratament profilactic al disfunctiilor specific feminine (dereglari menstruale, iritabilitate - PMS, micoze etc.) sau doar de reintinerire/sensibilizare.
        Revin cu detalii despre acest remediu aici pe blog sau puteti contacta eurynome999@gmail.com daca aveti nevoie de indrumare in domeniul sanatatii feminine.
Foto credit : http://www.123rf.com/clipart-vector/ovary.html

        Cu drag,
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu