joi, 2 aprilie 2015

Colecta de haine si accesorii pentru mamici si copii - MAI BINE...LOVE

Palas Iasi si Answer in colaborare cu Cristiana Dragomir, organizeaza in data de 9.apriie 2015 a 7-a editie a campaniei MAI BINE...LOVE!

Puteti aduce ceea ce vreti sa daruiti (haine pentru mame si copii, accesorii, jucarii, landouri, carucioare) joi, 9.04.2015 intre orele 17.00-18.00 in oricare dintre punctele de colectare.
In Palas, locatia exacta a punctului de colectare va anuntat in curand.
Dupa ora  18.00 darurile vor fi livrate la centrele de ajutor social.
Pentru cei care aduc haine, va rugam atasati pe punga/cutie o hartie cu marimea si genul lor (ex: 36-F: daca aduceti haine de dama marimea 36).Multumim pentru intelegere.
Voluntarii sunt bineveniti si bineprimiti pentru transportul hainelor!
Multumim! 

  Dragi prieteni, propun ca in apropiarea Pastelui sa facem o noua colecta de haine si accesorii pentru mamici si copii,a 7- a din seria MAI BINE...LOVE!. 
Cei care aveti spatii publice (magazine, spatii pentru evenimente etc.) va rog contactati-ma sa incepem promovarea.Trebuie doar sa anuntam ca la voi se pot aduce materialele in Joia Mare (9.04.2015), apoi le vom distribui la centrele de ajutor social, impreuna cu voluntarii care participa la campanie.
E simplu si frumos smile emoticon


Dear friends, since Easter time is coming felt called to suggest a new collect of clothes and accessories for mothers and children. Those who have public places (stores, events spaces etc.) could just let people know that before Easter they can bring there some materials and then take them to a shelter or help home with some volunteers. It's simple and beautiful :)


Cu drag, 
Cristiana Dragomir

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu