miercuri, 22 aprilie 2015

ADN-ului si relatia cu parintii - cum te vindeci



    Pentru ca vindecarea unui pacient sa aiba loc am observat ca de multe ori era necesara vindecarea si restructurarea relatiilor acestuia cu mama si tatal sau. Studiind pe aceasta tema, am aflat ca influentele asupra ADN-ului sunt mostenite in proportie de 60% de la mama si 40% de la tata, deci este firesc ca vindecarea sa implice si restructurarea acestor relatii. Ce inseamna asta pentru pacient?
   Inseamna ca, pentru ca vindecarea sa aiba loc, este necesar de multe ori sa identificam programele mentale care provin de la mama si de la tatal pacientului, sa cer sa fie transformate, si abia apoi pot trece mai departe in procesul terapeutic. Este ca si cum o fiinta este, pana la un anumit nivel, suma influentelor genetice pe care le-a mostenit, si abia dupa ce le constientizeaza si transforma poate trece dincolo de ele, sa manifeste programe noi de viata.

  Am observat ca dupa ce se face aceasta transformare a programelor materne si paterne pacientul primeste mult mai usor energie si o poate stoca si folosi fara efort, plus ca se poate ocupa apoi de propriile " proiecte".
   Spre exemplu,  in cadrul unei paciente cu nodul axilar stang, dar care experimenta si disfunctii ale sistemului reproducator, a fost necesar intai sa parcurgem etapele de vindecare a relatiei cu mama, apoi a atitudinii mamei fata de tatal sau, pentru ca apoi sa lucram pe disfunctiile ovariene s.a. Programele mostenite de la mama si o parte din traumele afective preluate de la ea in perioada intrauterina afectau procesul de vindecare al pacientei, care incercase acupunctura, respiratie holotropica si alte proceduri, fara succes.
   Procesul de vindecare poate fi instantaneu sau mai indelungat, dar efectele apar cu siguranta cand cele doua influente genetice sunt modificate.
   In cadrul terapiei Soul Healing vindecarea se produce datorita unei restructurari a ADN-ului.
Soul Healing este o combinatie intre Theta Healing ADN Avansat si metode de vindecare holistica pe care le-am primit prin ghidare directa.
   In aceasta faza a avolutiei umane ADN-ul uman evolueaza si se transforma, noi catene activandu-se pe masura ce frecventa planetei si frecventa personala cresc. De aceea, terapii precum Soul Healing, vinecarea in Theta si altele vin sa ajute in cadrul acestor restructurari evolutive.

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu