miercuri, 25 iunie 2014

Minunile Sfintei Parascheva


Adeseori m-am rugat Sfintei Parascheva, crezand in darurile si harul Ei.
Acum doi ani, de ziua Ei am simtit sa caut acatistul Ei si sa-l citesc si am simtit cum obrajii mi se inrosesc si incalzesc puternic pe masura ce citeam. Imi rugasem insistent prietenii sa mearga cu mine la Iasi (locuiam in alt oras), dar niciunul nu a  vrut sau nu a putut sa vina.
Pe la miezul zilei am decis sa plec singura, cu masina. Am cautat rapid cazare si am gasit numele unei pensiuni ce imi amintea de rozele Fecioarei Maria. Am decis sa ma cazez acolo si cand am sunat de pe drum chiar am gasit loc, desi pe 14 octombrie la Iasi toate pensiunile sunt de mult timp rezervate.
Am ajuns seara tarziu si am mers direct la Mitropolie, unde nu am putut intra din cauza aglomeratiei.M-am rugat mult langa peretele bisericii, cu lacrimi, petru mine si prietenii mei. Simteam o inaltare in suflet si am rugat-o pe Sfanta Parascheva sa ma ajute sa-mi gasesc o casa caci trebuia sa ma mut urgent. Apoi am mers si m-am culcat iar a doua zi am plecat acasa.
La cateva zile, prietenii mei mi-au recomandat un apartament de inchiriat, din cateva surse primind aceeasi sugestie. L-am vazut si a fost foarte potrivit pentru acel moment, deci Sfanta Parascheva mi-a daruit darul de a il gasi! Ii multumesc din suflet!

Alta data am venit la biserica sa ma rog. De cum am intrat, s-a pornit o ploaie puternica, desi fusese soare pana atunci. Am stat si m-am rugat mult, iar biserica s-a golit, dar ploaia nu se oprea.
La un moment dat, singura femeie ramasa in biserica mi-a propus sa plecam, dar eu nu simteam sa ies inca afara. Ea s-a dus in hol iar eu am mers la moaste si am pus capul pe ele, rugandu-ma. Am cerut sa se opreasca ploaia si sa fiu dusa acasa, caci aveam incaltari tare fragile iar strazile balteau de apa. N-as fi vrut sa racesc dar nici nu luasem bani la mine, pentru vreun mijloc de transport. Am stat acolo pana am simtit sa ridic capul si sa merg la usa.
In hol, preotul bisericii chemase un taxi pentru femeia ramasa si pentru inca o fata si m-a invitat sa merg cu ele, iar cand am iesit s-a oprit si ploaia.Astfel, rugaciunea mi s-a implinit intocmai si ii multumesc Sfintei Parascheva!

Cu drag,
Cristiana Dragomir
Terapeut armonizare energetica
(Vindecare cu lumina, ThetaHealing, Angel Healing)
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu