luni, 2 iunie 2014

Conferinta intrare libera Iasi: Fit & Fabulous - Pasi spre o viata seducatoare - Joi, 5.06.2014, ora 18.00



Teme:

  • Modificari ale ritmului de viata - schimbarile necesare si claritatea de a le adopta
  • Clarificarea intentiilor si modului in care dorim sa actionam in viitor - fata de noi insine 
  •                                                                                                     - fata de ceilalti
  • Alinierea pe o noua frecventa - sanatate, armonie, relatii benefice, bucuria de a trai
  • Fitness pentru cele 4 corpuri: fizic, emotional, mental, spiritual
  • Accesul la o familie de suflete cu preocupari comune - Legea rezonantei aplicata in relatii
Cei care sunt deschisi catre o schimbare, catre un nou mod de a trece prin viata, cu mai multa usurinta si bucurie, cu relatii mai armonioase si activitati mai implinitoare, care poate doresc sa ofere un stop din lumina lor si celor din jur si ar vrea sa stie cum pot face asta intr-un mod mai eficient si sustinut, sunt invitati sa participe la programul FIT & FABULOUS - PASI SPRE O VIATA SEDUCATOARE, program de intalniri bilunare ce vor avea loc vinerea, la ora 18.00.
 Participarea la aceste sesiuni nu implica nicio conditie - ci doar dorinta de mai bine - si se face pe baza de donatie pentru ca toata lumea sa se simta libera de a veni cand si cum poate.

 Mai multe detalii despre toate acestea puteti afla joi, 5.06.2014, ora 18.00, in cadrul conferintei cu intrare libera FIT & FABULOUS - PASI SPRE O VIATA SEDUCATOARE - la Carturesti Palas Iasi.

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la tel 0746 165 813.

Acum cativa ani am luat contact cu un subiect foarte captivant pentru mine - armonizarea energetica - care, in termeni generali, inseamna modificarea stilului de viata si a alegerilor cotidiene astfel incat sa ne simtim mai plini de energie, mai creativi, mai optimisti si mai deschisi spre relatii armonioase. Subiectul m-a captivat imediat, am cautat cu sarguinta informatii noi si metode eficiente de armonizare energetica, manata atat de curiozitatea de a vedea cat de mari pot fi binele si bucuria pe care le pot accesa in aceasta lume, cat si de dorinta de a pune capat oricarui disconfort de ordin fizic, emotional sau afectiv in viata mea.

Astfel, am avut ocazia sa testez mai multe metode ce tineau de studierea si vehicularea energiilor in corpul uman, am pus in practica si urmat cu perseverenta tehnicile energetice despre care aflasem si am analizat apoi rezultatele, dupa ani de lucru, pentru a stabili care erau mai eficiente, mai accesibile (din punct de vedere al raportului timp acordat vs. "dotari" necesare ) si mai usor de practicat in conditii obisnuite. M-au interesat si atras atat tehnicile specifice filosofiei indiene, cat si cele provenite din traditia taoista, crestina si buddhista, si le-am aprofundat pe fiecare atat cat am simtit, procesul fiind inca "in derulare"...
   Dintre toate acestea, am avut ocazia sa gasesc o sinteza foarte inspirata si accesibila a unor practici zilnice ce duc la transformari frumoase in noi si ne armonizeaza cu usurinta; o sinteza ce combina in pasi simplificati, dar eficienti,  ani de munca ai maestrilor armonizarii energetice, punand la dispozitie activitati accesibile tuturor care, incluse in viata de zi cu zi, echilibreaza toate aspectele vietii noastre.
     Am urmat aceste practici vreme de ani buni fara a sti ca ele fac parte dintr-un program special creat pentru imbunatatirea vietii noastre pe Pamant, au dat rezultate uimitoare care m-au ajutat pe mine si m-au invatat sa ii ajut si pe altii in terapiile mele. Acum mi s-au pus la dispozitie toate datele si detaliile necesare pentru a putea structura si prezenta acest program tuturor celor interesati si pentru a crea intalniri pline de spirit, in care sa invatam impreuna lucruri noi si sa luam in considerare noi moduri de a ne trai viata, pentru rezultate mai bune.
    

Cu drag,

Cristiana Dragomir
Terapeut armonizare energetica
(Vindecare cu lumina, ThetaHealing, Angel Healing)
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Imaginea de mai sus este creatia Ambasadei Pacii, infiintata de Maestra Jasmuheen - Ambasadoarea Pacii care preda in lume programul FIT & FABULOUS - LUSCIOUS LIFESTYLE PROGRAM.

Un comentariu:

  1. O seara frumoasa, cu discutii interesante si informatii utile. Multumiri Carturesti Palas Iasi pentru gazduire si amabilitate si multumiri participantilor care mi-au impartasit ce ii motiveaza pe oameni sa inceapa o schimbare in viata: sanatatea, dorinta de stapanire a mintii, plictiseala(sentimentul ca ceea ce fac nu este implinitor), suferinta, nevoia de a evolua spiritual. Sunt motivatii puternice si care, odata imbratisate, pot duce la transformari uimitoare ale vietii si persoanei. Pentru prima intalnire in transformarea vietii( prima dintre cele 12 chei ale pacii interioare) va invit astazi la ora 18.00 la workshop-ul cu tema - CLARITATE SI CLARIFICARE IN VIATA TA.
    Ca baza de discutie vom avea:
    - metode concrete de obtinere a claritatii in decizii (cum determinam alegerile benefice);
    - stabilire de intentii clare pentru ceea ce vrem sa se manifeste in viata noastra
    - clarificarea aspectelor disfunctionale;
    - metode de identificare a cauzelor disfunctiilor;
    - exercitii practice si unelte de lucru pentru acasa.
    Clarificarea intentiilor in viata este un prim pas si cel mai important in dezvoltarea personala si in efectuarea unor schimbari care sa poata fi sustinute cu perseverenta.
    Participarea se face pe baza de donatie. Recomandam inscrierea la tel: 0746 165 813 pentru amanunte cu privire la locatie.
    Bun venit!


    RăspundețiȘtergere