marți, 15 septembrie 2015

CD UNIFICARE - NOU!- MEDITATII GHIDATE
Un nou CD special creat pentru armonizare in cuplu si momentele de aliniere la noile energii care vin acum pe Pamant:
3 exercitii ghidate care contribuie la armonizarea, acordarea si alinierea cu aceste noi frecvente, te ajuta sa iti stabilesti noi intentii si moduri de a actiona, mai benefice pentru tine si cei in jur , sa te echilibrezi Yin & Yang si sa  armonizezi energiile intre tine si ceilalti, in relatia de cuplu si in domeniul spiritualitatii:

Armonie in cuplu - exercitii ghidate                   

Yin & Yang - Echilibrare si unificare                  

Codurile armoniei din inima                                 


Descrierea fiecarui exercitiu:ARMONIE IN CUPLU- EXERCITII GHIDATE

Pentru cei care sunt celibatari aceasta set de exercitii recircula si echilibreaza energia in corp, transformand si rafinand energia erotica si permitandu-i sa hraneasca centrii energetici superiori.
Pentru cupluri, acest set de exercitii armonizeaza, echilibreaza si recircula enegiile intre parteneri, amplificand forta interioara, comunicarea si conexiunea cu Universul. Ea vindeca si armonizeaza atat relatiile anterioare cat si pe cea actuala.


YIN & YANG - ECHILIBRARE SI UNIFICARE  
Exercitiiile se adreseaza in egala masura barbatilor si femeilor, cu totii avem o latura Yin si o latura Yang.

Prin repetarea lor se vindeca si echilibreaza aspectele Yin si Yang in campul energetic personal si, ca o consecinta, relatiile cu partenerul de cuplu sau persoanele apropiate cu care aveai anumite provocari.
Aceste exercitii ghidate au luat nastere in timpul cursului ARMONIZARE FEMININA si sunt o noua varianta a meditatiei pe care o foloseam in timpul cursului. Alinierea cu noile energii care vin pe planeta implica si un nou mod de echilibrare interioara, diferit de cum lucram pana acum.

CODURILE ARMONIEI DIN INIMA
Acest exercitiu puternic de energizare si reprogramare a campului energetic permite vindecarea si armonizarea centrului afectiv (anahata) si a modului cum relationam cu cei dragi si cu celelalte fiinte, pana la nivel universal.
Este o tehnica uimitoare si foarte eficienta oferita in Legea Iubirii de Jasmuheen si adaptata de Cristiana Dragomir.


Pret Valentine's Day: 180 lei


Pret normal: 210 lei 
.

Comanda CD-ul pe e-mail eurynome999@gmail.com si achita contul bancar pe care il primesti la confirmarea comenzii(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com).
SAU
Click aici (BUY NOW) pentru a achita si scrie-ne adresa la care sa iti livram.
Imagine coperta: Turning Within - pictura Soul HealingArt by Cristiana Dragomir

Cu drag,
Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR ELTRAYAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu