luni, 3 august 2015

CD VINDECARE - NOU!


Noul CD  - VINDECARE cuprinde cele mai cunoscute si apreciate exercitii de pe CD-urile ARMONIZARE si ENERGIZARE  ( 7+ 1 BONUS) - aprox. 4 h de tehnici ghidate si initieri in vindecare :

Pe CD gasiti:
 - Tehnica de curatare si aliniere a corpului emotional
 - Tehnica de vindecare a relatiilor
 - Meditatie de autovindecare celulara cu lumina
 - Tehnica de racalibrare cu 11 benzi energetice  
 - Tehnica de relaxare totala
 - Tehnica de construire a Merkabei si vindecare cu Metatron
 - Iubire de sine si vindecare cu Fecioara Maria
si BONUS:
 - Tehnica pentru vindecare afectiva (centrul energetic al inimii)

Pret: 180 lei.
Comanda CD-ul pe e-mail eurynome999@gmail.com si achita contul bancar pe care il primesti la confirmarea comenzii(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com).
SAU
Click aici (BUY NOW) pentru a achita si scrie-ne adresa la care sa iti livram.





Iata descrierea fiecarui exercitiu: 


 TEHNICA DE VINDECAREA RELATIILOR
Aceasta tehnica permite conectarea la un nivel mai profund cu fiecare persoana cu care aveti dificultati si vindecarea relatiei respective in cativa pasi simpli. Meditatia este oferita de Jasmuheen  si adaptata de Cristiana Dragomir.

TEHNICA DE CURATAREA SI ALINIEREA CORPULUI EMOTIONAL
Aceasta tehnica permite renuntarea la emotiile negative care te impovareaza si care pot crea blocaje in viata ta. Daca este repetata zilnic pentru o perioada de timp, efectele de transformare a starii de spirit sunt extraordinare. Meditatia este oferita de Jasmuheen  si adaptata de Cristiana Dragomir.

TEHNICA DE VINDECARE SI RECALIBRARE CU 11 BENZI ENERGETICE
Aceasta este un exercitiu puternic de recalibrare energetica.Prin acest exercitiu permiti sanatatii si armoniei sa se reinstaleze in fiecare sistem al corpului tau si in toate emotiile si gandurile tale. Meditatia este oferita de Jasmuheen  si adaptata de Cristiana Dragomir.

TEHNICA DE RELAXARE TOTALA
Acesta este exercitiul care te ajuta sa iti detensionezi corpul si mintea, dupa o zi aglomerata de lucru sau in pauza inainte de o activitate importanta, pentru a te "aduna". Ea detoxifica si energizeaza intreg sistemul , inducand o stare de claritate si optimism.

TEHNICA DE AUTOVINDECARE CELULARA CU LUMINA 

Acesta este un exercitiu pentru deschiderea si energizarea centrilor energetici cu ajutorul luminii si a afirmatiilor  de forta pentru vindecare si regenerare.
Ea te ajuta sa iti deschizi canalele energetice pentru a primi mai multa forta si sa iti detoxifici sistemul energetic si fizic. Prin efectuarea acestei meditatii, celulele vor fi umplute cu energia iertarii, curatate cu energia eliberarii toxinelor, vindecate si regenerate.
Aceasta meditatie faciliteaza alinierea sistemelor energetice umane la noile valuri de lumina care se primesc incepand din 22 septembrie 2014.Meditatia este oferita de Jasmuheen si adaptata de Cristiana Dragomir.

TEHNICA DE CONSTRUIREA MERKABEI SI RECALIBRARE
 CU METATRON
Tehnica ajuta la armonizarea starii de spirit si la alinierea corpurilor energetice prin prezenta Arhanghelului Metatron si folosirea cubului sau de lumina(MERKABA). Se recomanda ca in timpul ascultarii sa aveti ochiii inchisi si casti.  

INGRIJIRE DE SINE SI VINDECARE CU FECIOARA MARIA

Acesta este un mesaj ce cuprinde sugestii importante pentru armonizare si vindecare,transmis prin channeling, cu energia Fecioarei Maria. Mesaj preluat de la Fecioara Maria via Ask Angels! Adaptare si canalizare : Cristiana Dragomir.

Comanda CD-ul pe e-mail eurynome999@gmail.com si achita contul bancar pe care il primesti la confirmarea comenzii(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com).
SAU
Click aici (BUY NOW)pentru a achita si scrie-ne adresa la care sa iti livram.





Imagine coperta:pictura VINDECARE, un articol SoulHealing Art by Cristiana Dragomir

Cu drag,

Terapeut Holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu