luni, 4 august 2014

DUMNEZEU ESTE ACCESIBIL

"Iubirea este forța care hrănește și ghidează totul. Ea apare în multe forme, de la starea de expansionare a inimii energetice, în care preaplinul se revarsă cu bucurie înspre toată creația, până la iubirea exprimată ca afecțiune, înțelegere, compasiune sau PREZENȚĂ alături de cei dragi.
În spatele tuturor definițiilor, iubirea este Dumnezeu. Oricâte reprezentări exterioare i s-au dat, în esență,
Dumnezeu este exprimat în starea de iubire care hrănește și susține toate moleculele creației și în lumina din toată materia, organică si anorganică. Mai mult, El este în sufletul fiecăruia dintre noi și în tot ce ne înconjoară, de la nivel personal pâna la global, planetar și cosmic.
Prin urmare, Dumnezeu este accesibil. La lumină avem acces oricând : o frântură de gând, o chemare sa un început de intenție -  și lumina se revarsă în cascadă în și prin noi. De fapt, frântura de gând sau inteția doar ne ajută să o conștientizăm: ea este mereu acolo!
Așa că orice limitare ni s-ar pune -  că trebuie să fim mai puri, mai înalți, mai...și mai... ca să îl simțim pe Dumnezeu - este doar o formă de manifestare a egoului spiritual, exprimat prin diverși "maeștri" care sunt încă bucurați e puterea personală.
În esență, Dumnezeu este accesibil: iubirea nu se uită dacă o chemi târâș sau în picioare, bucuros sau trist, din iubire sau din disperare...Ea nu pune bariere, teste, nu oferă baremuri de merit, ci SE OFERĂ abundent și plenar, tuturor celor care O cheamă.
Dumnezeu este accesibil. Tot restul sunt condiționări umane."

Sursa: http://infinitytantra.blogspot.ro/2014/08/dumnezeu-este-accesibil.html

Mai multe informatii despre dezvoltare spirituala gasesti in cartea PASI PENTRU O VIATA SEDUCATOARE
Comanda cartea aici


Daca ti-a fost util articolul, sustine informatia de calitate:


Multumim!

Cu drag,

Cristiana Dragomir
Terapeut holistic & Coach
(Vindecare cu lumina, ThetaHealing, Angel Healing)
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu