vineri, 12 iulie 2019

Portalul Sirius – Via Giza – Către Al Șaptelea Soare Central Al Iluminării

Porțile Soarelui se deschid, prin Sirius , către cel de-al Șaptelea Soare Central al Iluminării.
În timpurile străvechi, atunci când s-a format crusta exterioară a planetei Pământ, au fost implantate pe suprafața sa anumite portaluri energetice, care se conectează direct la cele 12 galaxii principale originale.
SiriusPortalurile de energie, care acționează ca niște porți sau, dacă vreți, ca niște stații satelit, au fost racordate la Sirius, deoarece steaua Sirius este Cartierul General al Consiliului Intergalactic și, prin acest Consiliu, al Universului.
Portalurile au fost ascunse cu grijă și au fost monitorizate zi și noapte, iar acestea au acționat ca instrumente directe, strâns legate de Sistemul nostru Solar și de Galaxiile Căii Lactee.
Ar putea fi descrise ca fiind multifuncționale, activând pe mai multe niveluri și funcționând în D12.
După căderea Elysiumului, în timpul Războaielor Cerurilor, atunci când atât de multe dintre galaxiile principale originare au fost date uitării și nu au mai putut fi redresate, portalurile pământești au fost armonizate pentru a încapsula statutul dimensional 7D.
În timpul Regatului Leului, care s-a ridicat pe ruinele Elysiumului, aceste portaluri au fost reacordate și reactivate mai întâi, în special, prin intermediul a 7 centre importante din întreaga lume.
În luna noiembrie 2018, cele mai puternice dintre portaluri au fost redeschise la nivelul continentului african și, în special, al piramidelor din Giza, realiniindu-se la cel de-al Șaptelea Soare Central(vezi foto mai jos: Cristiana Eltrayan la activarea portalurilor 11.11.2018 - Giza).

















Focurile Iluminării au fost returnate sistematic planetei Pământ, pe măsură ce frecvențele vibraționale ale planetelor se racordează la starea dimensională 5D și, în continuare, spre 7D.

Aceasta va dura, aproximativ, 144 de ani, moment în care Era Vărsătorului ia avânt și Noua Epocă de Aur se înalță în profunzimea sa.

În următorii trei ani, până în anul 2021, se va intensifica curba ascendentă, pe măsură ce planeta va reveni la starea 5D și, într-adevăr, va crește de 7 ori banda de frecvență care operează acum.
Pe măsură ce portalurile de energie se activează, unul câte unul, multe Energii Antice vor fi eliberate, ceea ce va crea, literalmente, schimbări intense pe toate fronturile, schimbări planetare și umane în conștiința și benzile de frecvență dimensionale.
Deși actualizarea a fost intensă în ultimii ani, a fost, de fapt, doar Începutul, pregătindu-ne pentru imense schimbări pe care le vom parcurge de acum înainte, în următorii trei ani.
Totul va fi amplificat de șapte ori.
Dacă am crezut că actualizarea a fost intensă înainte, de acum încolo vom simți că suntem uneori, practic, dezintegrați, pe măsură ce vechea viață de pe planeta Pământ se îndepărtează și noua viață se amplifică.
Corpurile noastre cristaline vor fi reacordate, pentru a putea absorbi benzile de frecvență superioare ale Focurilor Iluminării, în timp ce portalul Giza se deschide substanțial (se deschide acum, doar, la o fracțiune din capacitatea sa), declanșând deschiderea generală.
Procesul este monitorizat cu atenție.
Dacă aceste portaluri s-ar deschide prea repede, toată viața de pe planeta Pământ s-ar dezintegra și nu am mai putea să menținem starea.
Rețineți că planeta trece, deja, prin schimbări intense, deoarece polii se topesc într-un ritm rapid și unele forme de viață se află, deja, pe punctul de a dispărea.
Omenirea, în ansamblu, trece printr-o intensificare majoră și, astfel, o mulțime de suflete vor părăsi, pur și simplu, planeta, pe măsură ce contractele sufletelor lor se vor termina, pentru a face loc unui val de nouă rasă umană.
Teritoriile vor începe să se reformeze și să se reinventeze. Amintiți-vă că nu este prima dată când s-a întâmplat acest lucru.
De la Elysium, am avut Împărăția Leului și după Împărăția Leului (după cum spune cartea mea) următoarele trei, înainte ca Atlantida să apară.
Atlantida a fost ultima care a trecut prin distrugeri intense și prin haos total, a recreat lumea, pe măsură ce teritorii uriașe s-au scufundat în mare și continentele au fost distruse.
Deschiderea imenselor Portaluri Stelare, care se conectează la Sirius, ne va conduce către Mintea superioară, Inima superioară și către cea mai profundă reconectare la propriile noastre Suflete.
Având în vedere că Vălurile Amneziei sunt ridicate, viziunea noastră clară se  întoarce, pe măsură ce acestea eliberează al Treilea Ochi.
Acest lucru se întâmplă deja.
În timpul călătoriilor The Trip of The Sun, si alte retreaturi la vorexurile planetare, eu, și cei chemați să mi se alăture, vom lucra intens cu aceste Portaluri Stelare.
Vechimea acestor lucruri, pe care nici nu pot încerca să le descriu aici și ceea ce va fi descoperit și reactivat, este profundă; totul este o călătorie care funcționează individual la fiecare suflet.Călătoria nu este una exterioară – este una interioară.
Focurile Iluminării, întoarse acum, lucrează cu iluminarea deplină a Sufletelor care sunt pregătite să primească acest dar.
Binecuvântarea se va desăvârși atunci când Sufletul este pregătit.
Ne aflăm în mijlocul unor transformări intense și schimbări imense vor avea loc în următorii trei ani.
Este, doar, începutul schimbărilor masive din anul 2021.
Până la sfârșitul acestui secol, planeta Pământ se va transforma total.
Acesta este un impuls al schimbării și o renaștere care este de neoprit și, totuși, profundă, pe măsură ce avem, în sfârșit, ocazia acum, să ne întoarcem la starea noastră inițială, statutul dimensional 7D și la o iluminare profundă a Sufletului.
Acesta este darul – Iluminarea de la cel de-al Șaptelea Soare Central, care ne iluminează inima, mintea, sufletul și Ființa!
Este, într-adevăr, iluminarea Sufletului – în armonie cu iluminarea Sufletului Planetei și, astfel, cu Sufletul Nucleului Galactic și al Nucleului Universului.
Iluminarea Divină prin intermediul celui de-al Șaptelea Soare Central al Iluminării!
Seminariile și călătoriile care vor urma sunt transformatoare pentru fiecare.
Nu sunt simple excursii de vizitare, acestea vor acorda Sufletul și, pe măsură ce se deschid băncile de memorie ale Sufletului, lucrarea se desăvârșește și Focurile Iluminării iluminează inima, sufletul, mintea și Ființa!"
Link original: AICI
Traducere:
Dida Aurelia
Daca vrei sa afli mai multe despre vortexurile energetice si activarile noi ale corpului uman, te invitam sa participi Duminica, 14.07.2019 la cursul AMPLIFICAREA CORPULUI DE LUMINA, cu Cristiana Eltrayan.

De asemenea , recomandam Festivalul Pranic din Romania si The Trip of The Sun, cele doua evenimente ce seteaza noi coduri evolutiva pentru umanitate, in august 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu