sâmbătă, 28 martie 2015

Cum sa primesti raspunsurile si solutiile potrivite pentru tine

    Ieri discutam cu o pacienta draga mie si povesteam despre Soul Healing si despre esenta tehnicii pe care o practic.
Ii explicam ca esenta tehnicii este ca terapeutul sa se pastreze intr-o stare de neutralitate a mintii in care nu exista judecati fata de pacient si fata de ceea ce i se intampla sau crede ca i se intampla. Ii explicam ca in acea stare nu percep oamenii vreodata ca fiind bolnavi/blocati sau neajutorati, ci simt si stiu ca sunt puri intregi si perfecti, si ca doar e nevoia sa-si aminteasca asta. Ii spuneam ca in Soul Healing, conectandu-se cu propriul suflet, oamenii isi reamintesc, chiar si pentru un moment, acea stare. Si din acea stare se produce vindecarea lor.
Practic, mentinand aceasta viziune, aceasta stare de neutralitate, il aducem pe interlocutor pe o frecventa din care si el se percepe astfel (chiar si pentru cateva momente), permitand astfel transformarilor sa se produca.
Sigur ca exista discutia, intrebarile si raspunsurile etc., dar pacientul nu mai raspunde dintr-o stare de uitare, din starea de a fi neajutorat, asteptand raspunsuri si solutii doar de la terapeut,  ci primeste chiar el raspunsurile care il ajuta sa transforme situatia, si poate vedea/simti chiar el schimbarile care se produc in timpul discutiei si solutiile care rezolva ce are de rezolvat. El nu mai este neajutorat, ci primeste puterea de a simti el insusi si de a comunica el insusi cu sufletul lui, de a obtine raspunsurile de acolo.
Cine se "antreneaza" apoi sa mentina acea stare nu mai are apoi nevoie de consiliere sau terapie :)

Cu drag, 
Cristiana Dragomir
Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu