miercuri, 16 iulie 2014

NOU! Meditatii ghidate - transformarea emotiilor

Aici gasiti si mai multe materiale de dezvoltare personala si spirituala: MEDITATII GHIDATE SI DEZVOLTARE PERSONALA by Cristiana Eltrayan.

Aici gasiti obiecte decorative, pentru cadouri sau decorarea casei voastre,din proiectul
   SoulHealing Art:  http://eurynome999.blogspot.ro/2015/07/soul-healing-art.htmlIata un set de meditatii pe care le-am inregistrat pentru a ma ajuta acum multi ani si care mi-au adus multe daruri. 
Le impartasesc cu bucurie!
Pagina va fi permanent imbogatita cu noi materiale.
* Recomandam folosirea castilor pentru o mai buna auditie.
Detalii aici despre facilitator http://www.soulhealing-holistictherapy.com/despre-mine/


CD UNIFICARE - NOU!
Un nou CD special creat pentru momentele de aliniere la noile energii care vin acum pe Pamant:
3 exercitii ghidate care contribuie la armonizarea, acordarea si alinierea cu aceste noi frecvente, te ajuta sa iti stabilesti noi intentii si moduri de a actiona, mai benefice pentru tine si cei in jur , sa te echilibrezi Yin & Yang si sa  armonizezi energiile intre tine si ceilalti, in relatia de cuplu si in domeniul spiritualitatii:

Armonie in cuplu - exercitii ghidate                     
Yin & Yang - Echilibrare si unificare                  
Codurile armoniei din inima                                


Descrierea fiecarui exercitiu:ARMONIE IN CUPLU- EXERCITII GHIDATE

Pentru cei care sunt celibatari aceasta set de exercitii recircula si echilibreaza energia in corp, transformand si rafinand energia erotica si permitandu-i sa hraneasca centrii energetici superiori.
Pentru cupluri, acest set de exercitii armonizeaza, echilibreaza si recircula enegiile intre parteneri, amplificand forta interioara, comunicarea si conexiunea cu Universul. Ea vindeca si armonizeaza atat relatiile anterioare cat si pe cea actuala.


YIN & YANG - ECHILIBRARE SI UNIFICARE  
Exercitiiile se adreseaza in egala masura barbatilor si femeilor, cu totii avem o latura Yin si o latura Yang.

Prin repetarea lor se vindeca si echilibreaza aspectele Yin si Yang in campul energetic personal si, ca o consecinta, relatiile cu partenerul de cuplu sau persoanele apropiate cu care aveai anumite provocari.
Aceste exercitii ghidate au luat nastere in timpul cursului ARMONIZARE FEMININA si sunt o noua varianta a meditatiei pe care o foloseam in timpul cursului. Alinierea cu noile energii care vin pe planeta implica si un nou mod de echilibrare interioara, diferit de cum lucram pana acum.

CODURILE ARMONIEI DIN INIMA
Acest exercitiu puternic de energizare si reprogramare a campului energetic permite vindecarea si armonizarea centrului afectiv (anahata) si a modului cum relationam cu cei dragi si cu celelalte fiinte, pana la nivel universal.

Pret : 220 lei 

Comanda CD-ul pe e-mail eurynome999@gmail.com si achita contul bancar pe care il primesti la confirmarea comenzii(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne adresa la eurynome999@gmail.com).
SAU
Click aici (BUY NOW) pentru a achita si scrie-ne adresa la care sa iti livram.
Imagine coperta: Turning Within - pictura Soul HealingArt by Cristiana Eltrayan

CD  - VINDECARE
 - cuprinde cele mai cunoscute si apreciate exercitii de pe CD-urile ARMONIZARE si ENERGIZARE  ( 7+ 1 BONUS) - aprox. 4 h de tehnici ghidate si initieri in vindecare :

Pe CD gasiti:
 - Tehnica de curatare si aliniere a corpului emotional
 - Tehnica de vindecare a relatiilor
 - Meditatie de autovindecare celulara cu lumina
 - Tehnica de racalibrare cu 11 benzi energetice  
 - Tehnica de relaxare totala
 - Tehnica de construire a Merkabei si vindecare cu Metatron
 - Iubire de sine si vindecare cu Fecioara Maria
si BONUS:
 - Tehnica pentru vindecare afectiva (centrul energetic al inimii)

Pret: 180 lei.
Comanda CD-ul pe e-mail eurynome999@gmail.com si achita contul bancar pe care il primesti la confirmarea comenzii(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com).
SAU
Click aici (BUY NOW) pentru a achita si scrie-ne adresa la care sa iti livram.
Iata descrierea fiecarui exercitiu: http://eurynome999.blogspot.ro/2015/08/cd-vindecare-nou.html

Imagine coperta:pictura VINDECARE, un articol SoulHealing Art by Cristiana Eltrayan

CD ENERGIZARE

Acest CD cuprinde exercitii ghidate puternice de energizare si revitalizare care au si efecte curative. Pentru cei care au o viata activa si care au nevoie mereu de un booster de energie aceste exercitii sunt solutii simple si eficiente de crestere a tonusului general.  Recomandam folosirea castilor pentru o auditie optima.

TEHNICA DE ENERGIZARE A ORGANELOR INTERNE

   
Aceasta este un exercitiu ce permite energizarea si vindecarea fiecarui organ intern cu Chi (sau energie vitala) - o tehnica specifica disciplinei Tao Curativ si medicinei chineze; meditatia ghidata face parte din cursul SUCCESUL CA STIL DE VIATA . Este foarte util cand doriti o stare de revitalizare generala sau vindecarea unei zone a corpului.
TEHNICA DE VINDECARE AFECTIVA

Aceasta tehnica ajuta la deschiderea si armonizarea centrului inimii, inlaturand cu blandete blocajele afective .
 TEHNICA DE FORTIFCARE 
Acesta este exercitiul care te ajuta sa inlaturi tensiunile si grijile din sistemul tau mental, energetic si fizic, iti ofera o detoxifiere energetica generala si o re-energizare pentru mai multa forta si claritate. 

Pret : 110 lei 
Cumpara CD ENERGIZARE aici(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com):Imagine coperta: Central Sun - pictura Soul HealingArt by Cristiana EltrayanCD ARMONIZARE

Cu bucurie anunt crearea unui nou CD cu meditatii ghidate de armonizare generala si autovindecare - eliberarea trecutului si a programelor limitativeEste PROASPAT, abia facut, si contine :
1 TEHNICA DE RELAXARE TOTALA
Acesta este exercitiul care te ajuta sa iti detensionezi corpul si mintea, dupa o zi aglomerata de lucru sau in pauza inainte de o activitate importanta, pentru a te "aduna". Ea detoxifica si energizeaza intreg sistemul , inducand o stare de claritate si optimism.

2 INGRIJIRE DE SINE SI VINDECARE CU FECIOARA MARIA
Acesta este un mesaj ce cuprinde sugestii importante pentru armonizare si vindecare, prin channeling, cu energia Fecioarei Maria.Mesaj preluat de la Fecioara Maria via Ask Angels! Adaptare si canalizare : Cristiana Eltrayan.

3 TEHNICA DE ARMONIZARE SI CREAREA MERKABEI CU METATRON
Tehnica ajuta la armonizarea starii de spirit si la alinierea corpurilor energetice prin prezenta Arhanghelului Metatron si folosirea cubului sau de lumina. Se recomanda ca in timpul ascultarii sa aveti ochiii inchisi. 

Pret promotional: 110 lei ( discount de la 140 lei).
Comanda CD-ul pe e-mail eurynome999@gmail.com si achita contul bancar pe care il primesti la confirmarea comenzii(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com).
Click aici BUY NOW pentru a achita.

CD TRANSFORMARE
Acum puteti primi meditatiile si pe CD, cu 4 dintre materialele ghidate de mai jos (cele transmise de Jasmuheen) 

 - Tehnica de curatare si aliniere a corpului emotional
 - Tehnica de vindecare a relatiilor
 - Meditatie de autovindecare celulara cu lumina
 - Tehnica de racalibrare cu 11 benzi energetice 
Detalii, aici: http://eurynome999.blogspot.ro/2014/11/nou-meditatiile-transmise-de-jasmuheen.html
Pret: 110 lei.

CD-ul se poate comanda pe e-mail eurynome999@gmail.com si se poate achita aici cu card sau in contul bancar pe care il primiti la confirmarea comenzii. Click pe BUY NOW pentru a achita  (dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com).
VINDECAREA TIROIDEI, SISTEMULUI ENDOCRIN SI SEXUALITATII
EXERCITIU GHIDAT

Un exercitiu specific medicinei taoiste care faciliteaza vindecarea si energizarea tiroidei si intregului sistem endocrin plus echilibrarea sexualitatii si o stare generala de sanatate.

Recomandat ca ajutor in:

probleme de comunicare
dereglari hormonale
dereglari menstruale
frigiditate
afectiuni ovariene/ale prostatei
regenerare uterina
viata sexuala anosta
afectiuni ale ficatului/bilei/renale
alimentatie in exces/deficit
dupa nastere/in alaptare

Beneficii:

eliminarea oboselii
aliminarea anxietatii
energizare generala
amplificarea magnetismului personal
relaxare & vindecare
sanatatea ovarelor/uterului/prostatei
cresterea fortei interioare
prelungirea/amplificare placerii sexuale
reglarea functiilor metabolice
poate echilibra alimentatia
S-a constatat ca exista o stransa legatura intre felul cum circula energia intre glandele endocrine si starea generala de sanatate, si de asemenea o legatura directa intre tiroida si sanatatea sexuala. De aceea, acest exercitiu combina tehnici stravechi cu stiinta moderna pentru vindecare si reechilibrare.

Vezi intro aici.

Comanda exercitiul folosind butonul BUY NOW si il primesti pe e-mail in format mp3.

Comanda exercitiul aici si il primesti direct in telefon/tableta/laptop.

Pret: 100 lei.

YIN&YANG - ECHILIBRARE SI UNIFICARE                                  Aceste exercitii ghidate au luat nastere in timpul cursului ARMONIZARE FEMININA si sunt o noua varianta a meditatiei pe care o foloseam in timpul cursului. Alinierea cu noile energii care vin pe planeta implica si un nou mod de echilibrare interioara, diferit de cum lucram pana acum.
Exercitiiile se adreseaza in egala masura barbatilor si femeilor, cu totii avem o latura Yin si o latura Yang.

Prin repetarea lor se vindeca si echilibreaza aspectele Yin si Yang in campul energetic personal si, ca o consecinta, relatiile cu partenerul de cuplu sau persoanele apropiate cu care aveai anumite provocari.

Comanda exercitiiile  folosind butonul BUY NOW si scrie-ne la eurynome999@gmail.com sa ne spui pe ce adresa de e-mail sa ti le livram in format mp3.

Pret: 80 lei.
Daca preferi sa achiti prin cont bancar , scrie-ne la acelasi e-mail si iti trimitem datele.

EXERCITIU DE FORTIFICARE
Acesta este exercitiul de pe CD-ul ENERGIZARE care te ajuta sa inlaturi tensiunile si grijile din sistemul tau mental, energetic si fizic, iti ofera o detoxifiere energetica generala si o re-energizare pentru mai multa forta si claritate.
Prin repetare lui minim 21 de zile se obtin rezultate de durata, dar il poti asculta si doar o singura data :)
Exercitiul a fost oferit de Jasmuheen si adaptat de Cristiana Eltrayan.

Vezi intro aici:
Click pe BUY NOW pentru a achita si primi exercitiul scrie-ne la eurynome999@gmail.com pentru a-l primi pe e-mail.
Pret: 50 lei.
CODURILE ARMONIEI DIN INIMA
Acest exercitiu puternic de energizare si reprogramare a campului energetic permite vindecarea si armonizarea centrului afectiv (anahata) si a modului cum relationam cu cei dragi si cu celelalte fiinte, pana la nivel universal.
Este o tehnica uimitoare si foarte eficienta oferita in Legea Iubirii de Jasmuheen si adaptata de Cristiana Eltrayan.
Mai mult espre echilibrare afectiva puteti afla in cadrul unei sedinte de terapie
 Soul Healing  http://eurynome999.blogspot.ro/2014/06/sedinte-de-terapie.html.
Detalii aici despre facilitator : http://www.soulhealing-holistictherapy.com/despre-mine/

Pret : 50 lei
Cumpara exercitiul aici:                                          
(dupa achitare primesti pe e-mail tehnicile in format mp3;scrie-ne aresa la eurynome999@gmail.com)                      
  
TEHNICA DE ENERGIZARE A ORGANELOR INTERNE
   
Aceasta este un exercitiu ce permite energizarea si vindecarea fiecarui organ intern cu Chi (sau energie vitala) - o tehnica specifica disciplinei Tao Curativ si medicinei chineze; meditatia ghidata face parte din cursul SUCCESUL CA STIL DE VIATA. Este foarte util cand doriti o stare de revitalizare generala sau vindecarea unei zone a corpului. Pentru a comanda exercitiul complet scrie-ne la eurynome999@gmail.com.


Pret: 50 lei.

Click BUY NOW pentru a achita:
                                                      
TEHNICA DE ALINIERE CELULARA CU LUMINA

Acesta este un exercitiu pentru deschiderea si energizarea centrilor energetici cu ajutorul luminii si a afirmatiilor  de forta pentru vindecare si regenerare.
Ea te ajuta sa iti deschizi canalele energetice pentru a primi mai multa forta si sa iti detoxifici sistemul energetic si fizic. Prin efectuarea acestei meditatii, celulele vor fi umplute cu energia iertarii, curatate cu energia eliberarii toxinelor, vindecate si regenerate.

Aceasta meditatie faciliteaza alinierea sistemelor energetice umane la noile valuri de lumina care se primesc incepand din 22 septembrie 2014.Meditatia este oferita de Jasmuheen si adaptata de Cristiana Eltrayan.

Comanda meditatia completa prin e-mail la eurynome999@gmail.com.

Pret: 50 lei.
ARMONIE IN CUPLU- EXERCITII GHIDATE

Pentru cei care sunt celibatari aceasta set de exercitii recircula si echilibreaza energia in corp, transformand si rafinand energia erotica si permitandu-i sa hraneasca centrii energetici superiori.
Pentru cupluri, acest set de exercitii armonizeaza, echilibreaza si recircula enegiile intre parteneri, amplificand forta interioara, comunicarea si conexiunea cu Universul. Ea vindeca si armonizeaza atat relatiile anterioare cat si pe cea actuala.
Exercitiile faciliteaza reconectarea la natura divina si la energiile pure ale Tantrei originale, sacre.
Pentru a comanda setul de exercitii scrieti-ne pe eurynome999@gmail.com si veti primi contul unde puteti achita comanda, impreuna 
                                                                                cu detaliile de downloadare a materialelor.
Meditatii ghidate oferite de Jasmuheen si adaptate de Cristiana Eltrayan

Pret: 80 lei
                                                       TEHNICA DE RELAXARE TOTALA
Acesta este exercitiul care te ajuta sa iti detensionezi corpul si mintea, dupa o zi aglomerata de lucru sau in pauza inainte de o activitate importanta, pentru a te "aduna". Ea detoxifica si energizeaza intreg sistemul , inducand o stare de claritate si optimism.

Pentru a primi varianta completa foloseste butonul BUY NOW sau daca nu ai cont Paypal, scrie-ne pe eurynome999@gmail.com si poti achita in contul bancar care iti va fi transmis pe e-mail la comandarea tehnicii .

Pret: 35 leiAsculta TEHNICA DE VINDECARE AFECTIVA
https://www.youtube.com/watch?v=lgLpBXR5GiY#

Aceasta tehnica ajuta la deschiderea si armonizarea centrului inimii, inlaturand cu blandete blocajele afective


Asculta TEHNICA DE CONECTARE CU NATURA TA DIVINA

https://www.youtube.com/watch?v=9fVZC8Iy0FI 

Cei care nu au un card pentru a plati cu Paypal* pot primi meditatiile contactandu-ne pe e-mail: eurynome999@gmail.com sau la tel. +4 0746 165 813 si achitand in contul bancar care va va fi transmis pe e-mail la comandarea tehnicii .
Meditatia este oferita de Jasmuheen si adaptata de Cristiana Eltrayan.


TEHNICA DE CONSTRUIREA MERKABEI SI RECALIBRARE
 CU METATRON
Tehnica ajuta la armonizarea starii de spirit si la alinierea corpurilor energetice prin prezenta Arhanghelului Metatron si folosirea cubului sau de lumina(MERKABA). Se recomanda ca in timpul ascultarii sa aveti ochiii inchisi si casti.  
 Cumpara TEHNICA DE CONSTRUIREA MERKABEI SI RECALIBRARE CU METATRON
Pret: 35 lei
TEHNICA DE VINDECAREA RELATIILOR
Aceasta tehnica permite conectarea la un nivel mai profund cu fiecare persoana cu care aveti dificultati si vindecarea relatiei respective in cativa pasi simpli. Meditatia este oferita de Jasmuheen  si adaptata de Cristiana Eltrayan.

 Cumpara TEHNICA DE VINDECAREA RELATIILOR
Pret: 33 lei.
In situatia in care nu aveti cont Paypal puteti achita in contul bancar care va va fi transmis pe e-mail la comandarea tehnicii  dupa ce ne-ati contactat in prealabil pentru a primi tehnica (mail: eurynome999@gmail.com, tel 0746 165 813). Pentru mai multe informatii puteti vizita si sectiunea: http://eurynome999.blogspot.ro/search/label/Cuplu

TEHNICA DE CURATAREA SI ALINIEREA CORPULUI EMOTIONAL
Aceasta tehnica permite renuntarea la emotiile negative care te impovareaza si care pot crea blocaje in viata ta. Daca este repetata zilnic pentru o perioada de timp, efectele de transformare a starii de spirit sunt extraordinare. Meditatia este oferita de Jasmuheen  si adaptata de Cristiana Eltrayan.

Cumpara TEHNICA DE CURATAREA SI ALINIEREA CORPULUI EMOTIONAL.
Pret: 50 lei.

Daca nu aveti cont Paypal puteti achita in contul bancar care va va fi transmis pe e-mail la comandarea tehnicii , dupa ce ne-ati contactat in prealabil pentru a primi tehnica (mail: eurynome999@gmail.com, tel 0746 165 813). Pentru mai multe informatii puteti vizita si sectiunea: http://eurynome999.blogspot.roTEHNICA DE VINDECARE SI RECALIBRARE CU 11 BENZI ENERGETICE
Aceasta este un exercitiu puternic de recalibrare energetica.Prin acest exercitiu permiti sanatatii si armoniei sa se reinstaleze in fiecare sistem al corpului tau si in toate emotiile si gandurile tale. Meditatia este oferita de Jasmuheen  si adaptata de Cristiana Eltrayan.
Pret: 50 lei.
Daca nu aveti cont Paypal puteti achita in contul bancar care va va fi transmis pe e-mail la comandarea tehnicii , dupa ce ne-ati contactat in prealabil pentru a primi tehnica (mail: eurynome999@gmail.com, tel 0746 165 813)INGRIJIRE DE SINE SI VINDECARE CU FECIOARA MARIA

Acesta este un mesaj ce cuprinde sugestii importante pentru armonizare si vindecare, prin channeling, cu energia Fecioarei Maria.Mesaj preluat de la Fecioara Maria via Ask Angels! Adaptare si canalizare : Cristiana Eltrayan.
Tehnicia de vindecare o puteti comanda pe mail: eurynome999@gmail.com.
 Mesaj preluat de la Fecioara Maria via Ask Angels! Adaptare si canalizare : Cristiana Eltrayan.

Pret: 73 lei.

Daca nu ai cont Paypal poti primi meditatia contactandu-ne pe e-mail sii achitand in contul bancar care va va fi transmis pe e-mail la comandarea tehnicii.

Intra aici pentru mai multe meditatii ghidate si materiale de dezvoltare personala si spirituala.

Pentru sedinte de terapie si consiliere prin channeling ne puteti contacta pe e-mail: eurynome999@gmail.com.

Cu drag,
Cristiana Eltrayan

Terapeut holistic & Life Coach
Tel: 0746 165 813
E-mail: eurynome999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA ELTRAYAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu