vineri, 28 martie 2014

Comanda carte RETRAGERE IN CAMERA OBSCURA - O EXPERIENTA MISTICA PLINA DE LUMINAThe English version, here: http://eurynome999.blogspot.ro/2014/04/book-darkroom-retreat-lightfull.htmlO carte ce cuprinde initieri in armonizare energetica si alimentatie+vindecare cu sucuri de fructe si... lumina. 

Relatarea unei initieri spirituale : 10 zile in camera obscura (intuneric perfect, similar pesterilor de meditatie ale misticilor din vechime). In meditatie, tacere si fara hrana fizica (exceptand sucuri de fructe sau legume, optional), percepia asupra lumii si propriei fiinte se schimba dramatic, caci vocea interioara se face, in sfarsit auzita, iar starea noastra reala - in sfarsit, cunoscuta.
S-a demonstrat stiintific ca in intuneric glanda pineala secreta mai mult DMT - Molecula Spiritului - care faciliteaza stari modificate de constiinta si accesul la Sinele nostru Divin.
Autoarea descrie procesul si experientele traite, cu sinceritate si bucurie, permitand o calatorie in spatiul sacru al introspectiei, in descoperirea Maestrului Interior.
O experienta unica, vindecatoare si plina de revelatii, ce dezvaluie o noua paradigma...


Cartea poate fi gasita la Carturesti si Maya Concept Iasi sau poate fi comandata astfel:

Cteste un fragment si a-ne feeback: https://www.createspace.com/Preview/1167321

Comanda cartea aici si trimite-ne confirmarea si adresa de livrare pe e-mail eurynome999@gmail.com. Primesti cartea in 2-5 zile lucratoare.
Iti livram direct, daca esti in Iasi, sau prin posta in alta localitate.

Pret: 22 lei +  15 lei livrarea .

Comanda cartea pe email eurynome999@gmail.com 

Ce spun cititorii:
"Am citit cartea CAMERA OBSCURA!
esti geniala!...
o experienta inedita!
G.C. - Iasi

"Am citit pe nerasuflate cartea dumneavoastra despre experienta inedita a retreat-ului in camera obscura si va sunt recunoscatoare ca ati impartasit-o si celorlalti!: M.B. - Iasi


Viziteaza sectiunea Cartile mele pentru detalii despre

 celelalte carti scrise de Cristiana Dragomir Eltrayan.

Cu drag, 
Cristiana Eltrayan

Tel: 0746 165 813
E-mail: eltrayan@soulhealing-holistictherapy.com
Youtube:CRISTIANA ELTRAYAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu